בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    מישהי
    22/05/2010

כבר חודש וחצי יש לי פטריה בנרתיק.... לקחתי אגיסטן ואגינלי והוא לא עזר לי לפני כמה ימים הלכתי לרופא נשים והוא הביא לי sporanox 4 קפסולות..לקחתי 2 באותו היום ושתיים למחורת...אבל זה לא עזר וההפך נהיה יותר גרוע..חבר שלי אמור לחזור לא ראיתי אותו כבר שלושה שבועות ואני לא יוכל לשכב איתו ככה מאחר ומאוד כואב לי האזור..מגרד ובפנים שורף..אני לא יכולה להכניס אפילו טמפון...בבקשה תעזרו לי אני אעשה כל דבר...גם קראתי בכמה פורומים שיש אנשים שיש להם את זה כמה שנים ללא הפסקה ואני מפחדת שזה יקרה לי.אציין שזאת הפעם הראשונה שיש לי פטריה בנרתיק.
    בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    22/05/2010

הייתי מבצע תרבית בכדי לאשר את האבחנה. בהנחה שאכן, ישנם טיפולים רבים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מישהי
    23/05/2010

אוקיי הרופא אמר שזאת פטריה...ואםכן מתברר שזאת פטריה, מה אני יכולה לעשות כדי שזה יעבור? את זה אפשר להגיד לי בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו