גרד בעטרת הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד בעטרת הפין
    פיני
    23/05/2010

שלום רב,

לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש גרד באיזור העטרה בעת ביצוע חדירה בקיום יחסי מין.

עקבתי אחרי המקום וגיליתי שיש איזור קטן שלעיתים הוא נראה קצת יבש ואדום (התסמינים הופיעו במידה קטנה ביותר! במבט מהיר קשה לזהות את האיזור הבעייתי). האיזור הבעייתי הוא בבליטה ההיקפית של תחילת העטרה. מדובר על איזור של כסמ"ר אחד, מתוחם ודי סימטרי. שוב אני מציין כי רוב הזמן אני לא ממש יכול לזהות ולהגדיר את האיזור.

כיום בכל פעם שאנו מקיימים יחסי מין ולעיתים כשאני מתקלח במים מאוד חמים האיזור הופך למגורה. עם זאת, לעת עתה אין החמרה במצב.

חשוב לי לציין שיש לי בת זוג קבועה ולא ידוע לנו על פטריה או בעיה כלשהי אצלה.

האם יש סיכוי שזו פיטריה? אם כן, ממה יכולתי להידבק?

ומעל הכל, אשמח לשמוע אם יש מישחה מסויימת שאני יכול לנסות להיעזר בה לפני שאני פונה לרופא לצורך בדיקה יותר מקיפה.

תודה רבה,

פיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד בעטרת הפין

הוספת תגובה

• פיני, לאיבחון ויעוץ מוסמך לבעייתך..

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    10/06/2010

..נדרשת בדיקה קלינית. פנה לבדיקת רופא עור.
    הדבר היחיד שאני ממליץ לכם לנסות עוד לפני הפנייה לבדיקת רופא עור הנו ג'ל סיכוך בעת המגע המיני (כמו K-Y gel)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו