קונטקט דרמטיטס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונטקט דרמטיטס
    אריאל
    25/05/2010

אני בהריון שבוע 33, לפני עשרה ימים החלה רגל שמאל שלי להתנפח והיה לי קשה ללכת, תחילה חשבתי שזוהי בצקת ושמתי תחבושת אלסטית (מבדיקה של רופא נשים אין מדובר בבצקות ברגליים). לפני מספר ימים החלה פריחה בגב כף הרגל. הפנו אותי תחילה לכירורג שטען כי יש מקום לפנות לרופא עור שטוען כי זהו קונטקט דרמטיטס ונתן לי למרוח למשך 10 ימים פעמיים ביום את משחת טבעדרם. עברו שלושה ימים אך אין בנתיים שיפור, הפריחה והנפיחות עדין נמצאים. היום גיליתי כי גם ברגל ימין מתחילה פריחה. האם להמשיך את השימוש במשחה? האם אכן המשחה תוריד את הנפיחות? הרופא נתן לי ימי מחלה כיוון שאני שקשה לי לתפקד בתנאים כאלו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונטקט דרמטיטס

הוספת תגובה

• אריאל, יתכן שאת סובלת דווקא מ...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    30/05/2010

..סטאזיס דרמטיטיס שמתפתחת משנית לבצקת השוקיים וגב הרגלים ששכיחה מאוד בהריון.
    המלצותי: פני שנית לבדיקת רופא העור וכן בצעי בדיקת שתן לכללית (בשאלת חלבון בשתן) ופני גם להערכה חוזרת של רופא הנשים\מיילדות שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו