המשך שיער הראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שיער הראש
    הילית
    28/05/2010

כהמשך לשאלתי "שיער הראש"
    מדובר בשיער דליל יחסית אצל ילדה בת 3 (גם השיער שלי, אמה, די דליל) לא מדובר בתופעה של עד כדי כיעור חלילה, הילדונת מתוקה. (גם שאר בני הבית די דלילים) רק רציתי לעבות לה יותר. האם גם במצב כזה אתה ממליץ על מרפאות העור שציינת ? יש טיפול (לא מסוכן ולא כואב) למצב ? לפני שאני מכתתת רגלי למרפאות אשמח אם תוכל לציין אם אכן ישנה איזושהי אופציה טיפולית סבירה. (אין רעיונות ביתיים ? מדוע הרבה אמהות מתעקשות שתספורת מרובה מעבה את השיער ?)
    ושוב - תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שיער הראש

הוספת תגובה

• תשובות נוספות

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    30/05/2010

1. תיספורות מרובות לא מגבירות את צפיפות שיער הקרקפת
    2. אין לי דרך לצפות את התועלת הצפויה מפנייה למרפאות הנ"ל לצורך איבחון. התועלת תלויה באבחנה. מאידך אבחנה מדוייקת תאפשר צפי לדורות הבאים ותאפשר הערכות לצורות טיפול שאינן רפואיות או תרופתיות אשר עשויות לספק פיתרון אסתטי מספק. במקרים מסויימים איבחון מדוייק יכול לספק פיתרון בדרך של המנעות מפעולות לא נכונות וכך השגת צפיפות שיער מוגברת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו