מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסוריאזיסנועה08/06/2010
שלום,
אני בת 25 וסובלת מפסוריאזיס בקרקפת כבר מעל 10 שנים,
מטפלת באלוקום,
בילדות היה לי פסוריאזיס באיבר המין אך לא בצורה קשה וגם חלף די מהר...
השאלה שלי:
מאחר והפרוגנוזה אצל צעירים החולים בפסוריאזיס היא לרוב קשה יותר,
אני תוהה מה הסיכוי שבעתיד אסבול מצורות קשות יותר של פסוריאזיס?
הבנתי כי לעיתים אדם החולה בסוג מסויים של המחלה יכול "לעבור" ולחלות בסוג אחר מאוחר יותר,
מהיכרותכם עם חולים במחלה, סטטיסטיקות וכו'- מה הסיכוי שהמחלה תשאר מוגבלת לקרקפת כפי שהיא כיום ולא תחמיר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספוריאזיס קשה עקב הסטירואידים
גיא09/06/2010ממש כואב לקרא משה שכתבת.
את מורחת סטירואידים / אלוקום 10 שנים ואת שואלת שאלה תמימה כזו
כאילו שאת מורחת שמן זית ידידותי.
את קולטת בכלל מה זה למרוח סטירואידים על פסוריאזיס או לא קולטת ?
את צפוייה למצב שבו הםפסקת הטיפול תהפוך לך את הראש לסיוט.
איך בכלל מרחת סטירואידים תקופה כזו בלי לדעת שאסור למרוח אפילו חודש ימים ...
ממש תמימה מסכנה את* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי שאני קולטת
נועה09/06/2010אני לא משתמשת באלוקום (טיפות) כל יום, רחוק מזה,
בתקופה שיש לי אני שמה וזה חולף די מהר,
אחרי כמה זמן חוזר, אני מטפלת וכו'...
ברור שעם הפסקה וחוסר טיפול הפסוריאזיס חוזר ומחמיר- ולכן מטפלים כשחוזר...
אתה מכיר טיפול טוב ויעיל יותר? אני אשמח שתאיר את עיניי מאחר ואני כ"כ תמימה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי שמחלה מוגבלת תישאר...
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/06/2010..מוגבלת הנו גדול אך לא ניתן לחזות את הסיכויים כוון שאין למיטב ידיעתי מידע בספרות הרפואית שעוסק בכך בצורה מדוייקת כפי שנדרש לצורך תשובה לשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועה09/06/2010אני פשוט לומדת למבחן קרוב במע' עור (בין השאר)
ולמדתי דברים די מפחידים על פסוריאזיס אז נבהלתי...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב. ניתן להשתמש בקביעות בטיפות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/06/2010..דייבונקס למניעה וכך להמנע מהצורך להשתמש בסטרואיד מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?