מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 29 עם התקפת חצ'קונים בזרועות וגבגל08/06/2010
אני בן 29 ובחודשים האחרונים מופיעים לי כדרך קבע המון חצ'קונים בזרועות, גב וישבן. כשהלכתי לרופאת עור היא נתנה לי תרחיץ שנקרא דאלאגיס טי. אחרי חודש חזרתי אליה כי זה עזר נקודתית אבל לא מנע מהפצעים להמשיך ולהופיע אז היא נתנה לי משחה בשם זינדקלין שנכון לעכשיו גם לא פותרת את המצב.
היא אמרה לי שכנראה זה סוג העור שלי אבל לא היה לי את זה עד לפני כמה חודשים ואין לי הסטוריה של חצ'קונים.
אני כבר אובד עצות ולא יודע אם ללכת לרופא אחר או שיש איזושהי בדיקה שאני צריך לעשות והרופאה הזאת לא חושבת על זה בכלל. למישהו יש רעיון?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי ישבן המלצה
נתי08/06/2010יש משחות טבעיות הרבה יותר יעילות מלקיחת אנטיביוטיקה
תחפש בגוגל = פצעי ישבן
זה מה שמצאתי בחיפוש דומה.
נתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל, אם אתה סובל מפוליקוליטיס = ...
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/06/2010..דלקת זיהומית חוזרת של זקיקי שיער - הטיפול שנדרש הנו אנטיביוטי בבליעה.
המלצתי: פנה שנית לרופאת העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת בעת התפרצות חוזרת של הנגעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
גל13/06/2010אם אכן אני סובל מזה, האם זה משהו שחוזר במשך החיים או שטיפול אנטיביוטי אמור לפתור את זה לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי טיפול אנטיביוטי בפצעי ישבן
שירלי13/06/2010אני אחרי כמה קורסים אנטיביוטים לטיפול בפצעי ישבן
והם לא מחזיקים מעמד הכל חוזר אחרי 10 ימים מהפסקת הטיפול.
מה נתן לעשות זה פשוט מתסכל.
אני מטופלת אצל רופא עור משיבא שכבר לא יודע מה להציע לי.
אשמח לקבלת סיוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרים כאלה אני שוקל שילוב שני ...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010...תכשירי אנטיביוטיקה. פני שוב לרופא העור שלך ושיקלי זאת איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול התרופתי לפוליקוליטיס מיועד..
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010...להשרות החלמה מליאה, אך תתכן חזרת המחלה עקב זיהום חיידקי חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין מאיפה חטפתי את הזיהום
גל14/06/2010לא עשיתי שום דבר שונה מבדרך כלל, לא הייתי בג'קוזי או אמבטיות. זה פשוט התחיל משום מקום...
יכול להיות שזה קשור לבלוטת תריס או משהו פנימי אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?