שיערות לבנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיערות לבנות
    יואב
    10/06/2010

אני בחור בין 28 וזה התחיל לפני חצי שנה בערף התחיל לי דילול שיער בצידי הראש הלכתי לרופא עור והוא אמר לי שזה שום דבר ולאחר חצי שנה בערך נהיה לי מקומות בפנים כמו עיגולי שלא גודל שיער ופתאום עכשיו בין שבוע מתחיל לצוץ הרבה שיערות לבנות רצוי לצין שתופעות אלו ממשיכות גם היום עשיתי בדיקות דם רגילות לפני חודש לא קשור לבעיה זו אם בכלל והכל כעיקרון בסדר רצית לדעת ממה יכולות לנבוע בעיות אלו האם יש בדיקות דם מיוחדות או חוסר באיזה הורמון או ויטמין אם לא האם יש טיפול לבעיה זו ראוי לצין שאיני מקריח אבל גם שמתי לב שהשיער בראש גודל הרבה יותר לאט אם בעבר כל שבוע וחצי היה גודל לי שער והייתי מסתפר עכשיון פעםבחודש וחצי.
    תודה רבה וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיערות לבנות

הוספת תגובה

• יואב, ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    10/06/2010

..בדיקה קלינית ולכן עליך להפנות את שאלותיך לרופא העור שלך.
    כעיקרון תיאור כתמי ההקרחה על עור הפנים המזוקן וצמיחת שיער מחודשת בצבע לבן בכתמים אלו מתאימה מאוד ל Alopecia areata אך לא ניתן לקבוע זאת בוודאות ללא בדיקה.
    המלצתי: פנה שוב לרופא העור שלך, שטח בפניו את שאלותיך, קבל ממנו תשובות תמציתיות ותוכל לאחר מכן לחפש יותר מידע בגוגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו