תמונה של נקודה חשודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמונה של נקודה חשודה
    שיר
    11/06/2010

שלום רב. אני עברתי פציעה ברגל וכתואצה מהפציעה הבחינו בנקודה חשודה בכף הרגל..אני לא יודעת כמה זמן היא על הרגל..אבל יודעת שלא נולדתי איתה כנראה משהו כמו שנה עם הזמן היא קצת מתכהה ואולי גדלה טיפה .אבל באמת אני לא יודעת ואולי היא לא משתנה
    אני רק יודעת שאני באמצע לימודים ומאוד מאוד עסוקה ועד שהחלמתי מהפציע ברגל לא ארצה לעשות תפרים בכף הרגל ושוב בקושי ללכת גם כך אני סובלת מהרגל הזו וזה לא קשור לנקודה הזו.
    אני אודה לך מאוד אם תוכל לומר את דעתך על התמונה ששלחתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמונה של נקודה חשודה

הוספת תגובה

• ניתן לוודא שפירות שומה על כפות...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/06/2010

..הידיים והרגלים ע"י בדיקת דרמוסקופ שמאפשרת הבחנה של הדגשת הפיגמנטציה בקפלים הדרמוגליפיים. לא ניתן לייעץ באופן מוסמך לפי התמונה במדיום זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני אוכל לעשות את הבדיקה הזו..?

שיר
    13/06/2010

האם זה במקום הניתוח להסרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ע"י פנייה לרופא עור שיש לו מכשיר...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/06/2010

...כזה (דרמוסקופ) ויודע לבדוק בעזרתו. בהסתמך על ממצאי בדיקת הדרמוסקופיה יוכל הרופא להמליץ לך לעקוב אחרי הנגע או להסירו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי לברר דרך הקופה איכן יש את

טל
    13/06/2010

המכשיר לצערי הם לא יודעם בדקתי גם באינטרנט ובמדיקל.
    אם אתה יודע איכן יש את המכשיר הזה אשמח אם תמסור לי פרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו