נקודת חן מטרידה, בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן מטרידה, בחו"ל
    אור
    13/06/2010

שלום, אני נמצא כעת במרכז אמריקה ומסובך פה מאוד להגיע לרופא עור, לכן אני מנסה למצוא פתרון פה בפורום: יש לי די הרבה נקודות חן ואני נוהג לבדוק אותן בקביעות. הבדיקה האחרונה היתה לפני כחודש ונאמר לי שהכל בסדר. עכשיו, בדרום אמריקה, יש לי תופעה מוזרה ומטרידה: כאשר אני משתזף וכל הגוף שלי מתכהה, מסביב לאחת נקודות החן יש איזור שמקיף אותה ונשאר בהיר. צירפתי תמונה ואני אודה מאוד אם תוכלו להסביר לי את פשר התופעה ומה אני אמור לעשות בקשר זה, כי אני מאוד מוטרד וחסר אונים היות וקשה לטפל בזה מכאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן מטרידה, בחו"ל

הוספת תגובה

• ההתבהרות סביב השומה מכונה....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/06/2010

...HALO NEVUS =(תרגום) שומת הילה. ברוב המקרים מדובר בספיגת גידול השומה השפיר ע"י מע' החיסון תוך יצירת טבעת התבהרות שמתפשטת מההיקף למרכז עד היעלמות מליאה של הפיגמנט באזור השומה. במקרים השפירים התופעה נוטה לכלול מס' שומות על גוף המטופל.
    הבעייה הנה שלעיתים נדירות מדובר בתגובת מע' החיסון לסרטן עור מסוכן מסוג מלנומה.
    המלצתי: פנה בהקדם (הכווה הנה לימים עד שבועות בודדים) לבדיקת רופא עור מומחה שמיומן בשימוש בדרמוסקופייה ואשר יוכל לשקול את הצורך בביצוע ביופסיה או שניתן יהיה להסתפק במעקב בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו