מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד במפשעה ובגוףיאנה27/06/2010
במשך כשנה וחצי יש לי גרד במפשעה - באיזור השיערות בשפתיים. לפעמים זה מתפשט לאיזור הפנימי הרירי ליום יומיים ואז זה עובר, ונשאר באיזור השיער.
בהתחלה הגרד היה רק באיזור הזה בגוף, אך עם הזמן זה התחיל גם באיזור השדיים, בחלקן התחתון והחיצוני, באיזור הבטן מעל לפופיק, באיזור הברכיים הפנימי והחיצוני, בירכיים. לאחרונה זה מתחיל גם להרגיש באיזור האצבעות בידיים...
הגרד עז מאוד וקיים כל שעות היום ומתגבר לקראת הערב והלילה והעור אינו משנה את צבעו ולא רואים שום פריחה. מה שכן, לאחר גידור אני מרגישה בליטות קטנטנות והתעבות העור באיזור שגירדתי.
הייתי אצל רופא נשים, רופא צוואר הרחם, רופא עור, רופא משפחה, מרפאה למחלות ערייה בבי"ח ועשיתי דיקור סיני וכולם הרימו ידיים...
מבחינת תרופות ומשחות קיבלתי: VERMOX, BETACORTEN, NERIDERM, SPORANOX, VIRU-MERZ GEL, ACYCLO-V 200MG, DERMACOMBIN, FLUCANOL, METROGYL, HYDROAGISTEN, GYNO-DAKTARIN, METROGYL, TEVADERM.
היחידים שעזרו היו BETACORTEN, NERIDERM, הבעיה שהגרד עובר רק כאשר בפועל אני מורחת את המשחות ואולי עוד כשבוע לאחר מכן. אחרי זה הכל חוזר.
כרגע אני מורחת תמצית זרעי אשכולית, אשר כפי הנראה לא כל כך עוזרת...
אני כבר אובדת עצות...
אין לי סכרת, בדיקות דם רגילות מצוינות, כולל כבד, משטח נקי. אין לי אלרגיות ידועות, למרות זאת אני הולכת לבצע איבחון אצל רופא אלרגיה.
מה עוד אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה, אני מיואשת...
יאנה28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגשי לגניקולוג...
עובר אורח30/09/2010ואם אין לו מענה הולם לבעיה פני לגניקולוג אחר, עד שתמצאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה....
יאנה06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד במפשעה ובגוף - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/10/2010יאנה, ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית. פני שנית לבדיקת רופא העור שלך או לבדיקת רופא עור אחר לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?