גירוד שהורס לי תחיים!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד שהורס לי תחיים!!!!!!!!
    יחיאל
    08/07/2010

אני ממש לא מגזים, הכל התחיל לפני שנה שנה וחצי בערך (אני היום נער בן 16 וקצת)
    גילחתי למטה בפעם הראשונה עם סכין גילוח ובלי משחה וקצף גילוח בקיצור עשיתי תטעות של החיים והתחיל לי גירוד קיצוני שהפך עד מהרה לפריחה על כל אזור המפשעה משני הצדדים מלמעלה עד למטה ועכשיו זה כבר מתחיל להתפשט לבפנים (לכל האזור של המפשעה עצמה)

מאז הגילוח החרא הזה עשיתי עוד כמה פעמים, לפעמים עם מכונה או מספריים (קיצוץ) ולפעמים עם סכין אבל עם קצף אפטרשייב והכל בצורה נכונה.

מה שמוזר לי שמאז הגירוד לא מפסיק, אין לילה שאני ישן כי זה בה בהתקפים של גירוד קיצוני שאי אפשר לשלוט בו.

הרבה פעמים אני מגרד עם חפצים חדים עד שכבר כל המפשעה דם!

מרחתי "סילברול קרם" \ כל מיני תרופות סבתא \ אלכוהול ומה לא..

שזה מתחיל לגרד אני שותף במים נכנס למקלחת ושם את הדוש למטה על מים קרים וזרם חזק, זה שורף רצח וצורב אבל מרגיע..

בקיצור אין לי מושג מזה אמור להיות אני משתגע מזה כבר אם אפשר תרופת סבתא טובה שתעזור לי!!!

ושמעתי בהרבה מקומות על "אלוורה" איפה אני משיג אתזה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד שהורס לי תחיים!!!!!!!!

הוספת תגובה

• גירוד

ד''ר אהוד סופר
    10/07/2010

אין דרך לענות לך ללא בדיקה. פנה למומחה לרפואת עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו