גרודי גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרודי גוף
    יוסי
    19/07/2010

אני סובל מגירודי גוף המתבטאים בעיקר בפנים (זיפים, ריסים וגבות), בידיים ובראש.
    לאחר שהרופא קבע כי לא מדובר בכינים עברתי כל מיני בדיקות דם, צואה, שטן, איידס וביופסיה. הרוב יצא תקין ולצערי עד עכשיו לא מצאנו פתרון.

חשוב לציין כי אני רואה נקודות שחורות קטנות קטנות על גופי ומעין סימני דרך הנראים כמו שריטות.
    מידי פעם פורחות להן כל מיני צלקות, פיצוצי דם שכאלה היכולים ליהיות כתוצה מהגורם לגרד.

אני כבר מיואש מחיפוש אחר ה"תרופה" וזקוק לעזרה .
    אשמח לקבל המלצות מבעל מקצוע המבין בדבר. מה לדעתך הגורם לתופעה הזו? ולאן עלי לפנות כאשר רופא מומחה לא נותן לי תשובות?
    תודה,
    יוסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרודי גוף

הוספת תגובה

• יש הרבה סיבות לגרד באופן כללי

ד''ר אהוד סופר
    23/07/2010

הגרד יכול להיות ממחלות פנימיות כמו סכרת, תת פעולה של בלוטת התריס, אי ספיקת כבד, אי ספיקת כליות, תולעים בצואה ומחלות פנימיות אחרות שהביטוי להן הוא גרד כללי.
    עשית בדיקות שזה הדבר הנכון, אבל צריך להמשיך את הבירור אצל רופא עור ורופא פנימי עד למציאת הגורם לבעיה ובהתאם טיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו