דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףף
    שאלה
    25/07/2010

שלום אני בת 18 והייתי אצל רופא עור שאמר לי שיש לי ציסטה. הציסטה ליד הנרתיק. שאלתי היא האם זה מסוכן?
    האם זה לא ייגרום לכריתת השחלות חס וחלילה!?
    ואיך מבוצע הניתוח להסרת הציסטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף

הוספת תגובה

• אם האבחנה הנה ציסטה...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/07/2010

...על שם ברטולין שמופיעה על שפתי הערווה החיצוניות אזי מדובר בפעולה פשוטה למדי שמבוצעת ע"י רופאי נשים בהרדמה מקומית. השחלות נמצאות בתוך חלל האגן ורחוקות משם. הפעולה לא מסכנת את השחלות ואפילו לא את הנרתיק. השארת הציסטה ללא ניקוז עלולה להתפתח לזיהום מקומי ולהוביל להצטלקות לא רצויה באזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך דוקטור ועוד משהו!

שאלה
    26/07/2010

אני הייתי אצל רופא נשים שהנה אותי לרופא עור.
    רופא הנשים שהייתי הוא לא קבוע,אלא הלכתי אליו באופן דחוף כדי לא לחכות לתור של הרופא הקבוע שלי.
    ועכשיו 3 חודשים אני לא יכולה להגיע לרופא נשים הקבוע שלי. שאלתי היא אם אני אחכה 3 חודשים זה בסדר או שזה מחייב דחיפות כלשהי?
    והאם רופאת עור גם כן יכולה לעשות את זה?
    ועוד שאלה,האם הדבר הזה עובר לבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו