התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מיכל
    26/07/2010

אני בת 24, כמעט 25.. חווה בחודשים האחרונים התפרצות ברמה בינונית של אקנה, אחרי הפסקה של גלולות.. נשברתי וחזרתי לקחת, והמצב לא השתפר פלאים. נותרו לי מספר פצעים גדולים (באיזור הארבעה) בפנים ובחזה שמשאירים אחריהם עקבות לא חינניות בעור ומיותר לציין שגם המון צלקות יחסית כהות ובולטות. שוטטתי פה קצת והתבלבלתי אפילו יותר.. הבנתי שהאופציות הן רואקוטן, טבעציקלין ומינוציקלין. רציתי לדעת כמה דברים..
    האם אפשר ליטול את התרופות האלה בקיץ? (אני עובדת בעבודה בכירה ולא יכולה להרשות לעצמי לחכות לחורף והאמת שגם לא אכפת לי להקריב כמה ביקורים בים) ומה טווח ההשפעה? רק בזמן לקיחה התרופה או גם אחרי? אשמח להכוונה מסויימת, כי התור שלי לרופא רחוק רחוק ואעדיף לעכל מידע עד אז.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• אם את סובלת אכן מאקנה בגיל 25...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    26/07/2010

..אזי יש לשקול טיפול ברואקוטן כוון שזו צורת הטיפול היחידה שלא רק מדכאת את המחלה אלא יכולה להשרות ריפוי מלא ולתמיד.
    המלצתי: פני לרופא עור והתארגני כפי שנדרש לצורך טיפול ברואקוטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו