דלקות אצל בת זוגתי (אולי בגללי)...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אצל בת זוגתי (אולי בגללי)...
    ליאור
    29/07/2010

שלום
    אני בן 33 . בעקבות טענות חוזרות של מספר בנות זוג שהיו לי בעבר וגם בהווה לגבי על דלקת וצריבה לאחר קיום יחסי מין איתי , עברתי בדיקות לשלילת מחלות מין כמו הרפס וזיבה ואפילו אידס .
    עשיתי את כל הבדיקות במרפאה פרטית ולא נמצא אצלי כל מחלת מין .
    אני שומר על הגיינה אישית באופן כללי ובמיוחד מתקלח היטב לפני יחסי מין !
    ובכל זאת עקב הטענות החוזרות ממספר בנות זוג שהיו לי אני לא מבין מה הבעיה ומדוע יש אצלן דלקות אחרי קיום יחסי מין איתי והן צריכות לקחת איזה שהוא כדור נגד דלקת

!!! אגב , ביחסי מין עם קונדום אין בעיה כזו , דבר אשר מדאיג אותי עוד יותר !!!

מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה אני יכול עוד לעשות על מנת למנוע את הבעיה החוזרת הזו ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• @@@ פעמיים דילגתם על שאלתי @@@

ליאור
    30/07/2010

האם יש סיבה לכך שאינכם מתיחסים כלל לשאלה זו ששאלתי כבר פעמיים ?

ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות אצל בת זוגתי (אולי בגללי)...

ד''ר אהוד סופר
    01/08/2010

יש מספר אפשרויות. יש צורך להמשיך את הבירור שהתחלת בו. בנוסף, צריך לקחת אבחנה מדויקת מרופא נשים שבדק את החברות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו