מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות אשכיםלירון29/07/2010
שלום וערב טוב.
שמי לירון ויש לי בעיה אתה אני מתקשה לשאולי את קרוביי עקב נבוכות קשה מאוד. כיום אני בן 18 ולפני מספר ימים גיליתי וריד בולט באשך הימני. כמה ימים לאחר מכן גיליתי כי חבר טוב שלי נגוע באותו העניין והסביר לי כי אין עליי לפחד מהדבר. כנראה משמיים וכך רצה השם ( אני מקווה שלא ) פגשתי בחור חדש בעבודה כאשר ראיתי על גופו סימני תפרים אשר הסתברו כניתוח שלאחר אותו העניין המדובר אצלי כשהרופא אמר לו שאם לא יעבור את הניתוח בעוד מספר שנים יהיה עקר . וזוהי התוצאה היחידה של העניין הזה . במקרה הם דיבר על אותם מאפיינים שמופיעים אצלי כגון המיקום והסיטואציה . מצד שני אותו חבר עבודה חדש סיפר כי האשך עליו יש את הוריד הוא האשך אשר אמור להיות התחתון יותר מה שאצלי הפוך . למען האמת אני די לחוץ מכל העניין ואבקש תשובה מהירה ובתקווה שתיהיה אופטימית וכי אין לי ממה לחשוש . עוד אבקש לשאול אצל איזה רופא אפשר לבדוק את הדבר. שאלה נוספת היא כי לאחרונה גיליתי מאין חצ'קונים קטנים על האשכים ובחיבור שבין איבר המין לאשכים . רציתי לדעת איך ביכולתי לטפל בעניין .
אבקש תשובה מהירה לשם הורדת הלחץ . תשובות אם אפשר שלוח לי בפרטי בכדי שאוכל להמשיך לשאול שאלות ולא בפורום פתוח זה .
תודה מראש - לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות אשכים
ד''ר אהוד סופר29/07/2010פנה לרופא עור לבדיקה של שני הנושאים שהעלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. יש לי שאלה נוספת
לירון29/07/2010ראשית תן לי להודות לך על התשובה לגבי סוג הרופא אליו עליי לפנות.
לאחר שקיבלתי את התשובה הזו השאלה החשובה יותר לנקודה הזו היום עקב הלחץ הבלתי פוסק האם לדעתך זה משו שהוא רציני לפי התיאור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. יש לי שאלה נוספת
לאחר שקיבלתי את התשובה הזו השאלה החשובה יותר לנקודה הזו היום עקב הלחץ הבלתי פוסק האם לדעתך זה משו שהוא רציני לפי התיאור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. יש לי שאלה נוספת
לאחר שקיבלתי את התשובה הזו השאלה החשובה יותר לנקודה הזו היום עקב הלחץ הבלתי פוסק האם לדעתך זה משו שהוא רציני לפי התיאור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?