ויטליגו באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטליגו באיבר המין
    ק
    08/08/2010

אני סובל מויטליגו באיבר המין מגיל 18(היום 20.5) הכתם הופיע ישר לאחר קיום יחסי מין
    הייתי כבר אצל רופא עור קיבלתי משחה של פרוטופיק 0.1 שלא עזר השאלות שלי הם כאלה??
    האם יש עוד טיפולים שיכולים לעזור?
    שמעתי על כל מיני ויטמינים במה מדובר והאם זה יכול לעזור?
    שהייתי אצל הרופא גם שאלתי עם יש משהו קוסמטי (כי רק איך שזה נראה מפריע לי כי אין לזה
    השפעה בריאותית) אז הם אמרו לי משהו בשם DERMACOLOR
    עכשיו מה קורה מתי שאני משתמש בזה?כמה זמן זה נשאר?האם אני יכול לשים את זה בזמן מין??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטליגו באיבר המין

הוספת תגובה

• ויטיליגו באיבר המין אינו הפיך

גיא
    10/08/2010

חבל על זמנך ועל המאמץ שאתה תעשה כי אין דרך להחזיר את הפיגמנט שאבד .
    אני חולה כמוך גם באיבר המין כבר 30 שנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי אין טיפול יעיל לויטיליגו....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    10/08/2010

...יותר מכך, ויטיליגו של הקצוות (אצבעות וכפות הידיים, אברי המין, מרפקים, ברכיים וסביב הפה והעיניים) עמידה יותר לכל צורות הטיפול. שימוש בסטרואיד חזק למריחה או הקרנת UV מסכנים את הבריאות.
    דרמקולור או תכשיר הסתרה אחר דוגמת Lydia O'Lyrie יעילים להסתרת כתמי ויטיליגו על הידיים והפנים אך איני מכיר את יעילותם בשימוש על אברי המין.
    תצטרך כנראה להצטייד בכל האסרטיביות שברשותך ולהסביר לבנות זוגך שמדובר בתופעה לא מידבקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו