עזרתכם הדחורה בטיפול בכוויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרתכם הדחורה בטיפול בכוויה
    יעלי
    11/08/2010

ביום חמישי נ( לפני כשבוע)כוויתי בפנים מעל השפתיים כתוצאה משימוש בשעווה חמה להורדת שיער רופא המשפחה נתן לי סילברול וטיפול אנטיביוטי. + זובירקס כי בנוסף, יצאו לי הרפסים (אני סובלת מהרפס)וכנראה כתגובה להכל -יצאו.
    היום נודע לי שאסור להשתמש עם סילברול בפנים ומיד קבעתי תור לרופא עור שנתן לי משחה בשם אלפומיצין. כשקרתי בעלון המשחה כתוב בפירוש שאסור להשתמש במשחה הזו באיזור נגוע בהרפס. אני כבר מיואשת כי האחות הציעה לי למרוח ביאפין הרופא עור את המשחה האנטיביוטית שלעיל. השכל הישר אומר לי שאם בעלון כתוב שאם יש הרפסים אסור אז לא למרוח.
    אנא עזרתכם הדחופה . הכוויה היא ללא שלופוחיות , רק אודם עז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין מניעה להשתמש באפלומיצין...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    11/08/2010

...כוון שאת מוגנת מהתפרצות ההרפס ע"י טיפול בטב' זובירקס.
    המלצתי: התייעצי שוב עם הרופא שלך. אם אין צורך להשתמש בסטרואיד לעור הפנים יש להעדיף קרם אנטיביוטי ללא סטרואיד. לחליפין ניתן גם לסכך את אזור הכוויה בקרם לחות שמנוני ולטפל באנטיביוטיקה בבליעה למניעת זיהום משני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה ועוד

יעלי
    11/08/2010

האם הטיפול בביאפין לא טוב? אתה ממליץ כן להשתמש באפלומיצין? זו כוונתך למשחה ללא סטרואידים או שזו משחה עם סטרואידים? אני מדגישה שוב שיש לי כבר התפרצות של הרפסים באיזור האם מותר בכל זאת לשים את המשחה? כי במפורש כתוב בעלון של המשחה שאסור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו