גירודים בראש ופלג גוף עליון -פישפש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים בראש ופלג גוף עליון -פישפש?
    בני
    17/08/2010

שלום,
    בימים האחרונים התחלתי להרגיש גירודים ועיקצוצים מטרידים מאוד באזור הראש, הכתפיים, הגב העליון והחזה – בעיקר בזמן שכיבה במיטה. יש לי חשד שנדבקתי בטפיל כלשהו או שמיטתי "נדבקה" במשהו... ממש לפני כן, הגיעה לביתי חבילה ובלי משים, הנחתי אותה על המיטה. בינתיים, לא גיליתי סימנים לפישפשים (לפי הסימנים שמצאתי באינטרנט), אך אולי אלה ידגרו ויופיעו בהמשך..
    האם חששותיי מוגזמים? האם יש התאמה לתופעות שגורמים טפילים שונים?מה הסיכוי שזה יעבור למיטות אחרות בבית?.

עם או בלי קשר, ביקרתי לפני חודשיים אצל רופא עור ומין, לצורך מעקב אחרי התקרחות בלתי שיגרתית בראש. בסופו של הביקור, היפנה אותי הרופא לבצע ביופסיה מעור הראש, בחשד שיש לי אלופסיה.
    לא נראה לי שזה קשור , אבל...מי יודע?

אשמח לשמוע את דעתכם.
    בני ק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יש סיכוי שיענו לי? בבקשה!!!

בני
    19/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים בראש ופלג גוף עליון -פישפש?

ד''ר אהוד סופר
    23/08/2010

בקשר לבעיה הראשונה - קשה לעשות אבחנה מבלי לבדוק, נא לפנות לרופא עור.
    בקשר לאלופיסיה (קרחת) - ישנם מספר סיבות וגורמים לאלופיסיה, ביניהם גם מחלות עור בגוף שיכולות לגרום לקרחת בקרקפת. נא לפנות לבדיקה ואבחנה אצל רופא עור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו