גירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד
    גל
    20/08/2010

הי, אני בת 23, בחודש האחרון בגלל החום בחוץ והזיעה מאוד מגרד לי הצוואר מקדימה, המרפק והברכיים (בצד שלשם מכופפים את היד או השוק). אני מגרדת כי זה די בלתי נמנע ויש לי פצעים קטנטנים ואדומים באיזור. מרחתי אלוורה וזה קצת נרגע אבל האיזור הפך להיות מחוספס יבש כזה ולא חלק כמו בדרך כלל וגם קצת יותר חום..
    במה מדובר? האם יש משחה שמתאימה לכך (טבע דרם, טבע קוטן, אלוורה או סתם קרם גוף...- זה מה שיש בבית... ), בכל מקרה האם ללכת לרופא או שתוכלו להמליץ לי לקנות משחה ללא מרשם?
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד

הוספת תגובה

• גירוד

ד''ר אהוד סופר
    23/08/2010

יש כמה אפשרויות לגבי האבחנה. בהחלט יכול להיות מיליאריה רוברה הקשורה להזעת יתר ומזג אויר חם במיוחד, אך בהחלט יכולות להיות סיבות נוספות. נא לפנות לרופא עור לבדיקה ואבחנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע כמו אטופיק דרמטיטיס

טל
    25/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו