שאלה פשוטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה פשוטה
    אביב
    28/08/2010

שמי אביב אני בן 22...יש לי פצעים בגב...בגרון ובפנים...פניתי לרופאת העור שלי והיא נתנה לי מרשם של אקנטרים ו neo medrol acne lotion....עכשיו היא רשמה לי במה להשתמש לפצעים בגרון ובפנים ובמה להשתמש לפצעים בגב אבל איבדתי את הדף ושכחתי מה היא אמרה ...אין לי אפשרות ליצור איתה קשר אז אני רוצה לשאול אתכם האם אקנתרים זה לפצעים בפנים ובגרון וneo medrol acne lotion זה לפצעים בגב או ההיפך? אני יודע שכל בן אדם הוא אינדיבידואלי ולכל אחד מתאים משהו אחר אבל אני שואל את זה בכלליות...תודה מאביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה פשוטה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר אהוד סופר
    28/08/2010

מתיאורך נראה כי אתה סובל מאקנה וולגריס. הטיפולים המקומים שהזכרת מתאימים הן לגב והן לפנים - תלוי בצורות הקומודונים ובעוצמת הדלקת הקיימת, בהתאם לבדיקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל לא הבנתי משהו

אביב
    29/08/2010

אז למה כל תרופה מתאימה? האקנתרים זה בשביל פצעים בפנים ובגרון? וה neo medrol acne lotion לפצעים בגב? או להיפך? לא הבנתי פשוט את תשובתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו