מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףEma07/09/2010
שלום אני בת 20 וכשהייתי בת 16 בערך אבחנו אצלי אטופיק דרמטיטיס .
הביאו לי כל מיני משחות-בטקורטאן משחה +קרם לאלרגיות ,דלקות וגם לזיהומים ,כמו כן המליצו לי על משחה שנקראת א-דרמה והביאו לי גם כדורים בעבר.
כיום אני בצבא ואציין כי המחלה תוקפת מידי פעם ולא באופן ממושך.
לא מזמן היה לי גירוד ממש חזק בבטן ,בבטן התחתונה,בחזה ועכשיו יש לי שלפוחיות בידיים, כפות רגליים ומעין עקיצות כאלה על הידיים .זה לעולם לא הופיע בצורה כל כך חמורה וזה מגיע לזה שאני לא מסוגלת לישון בלילות מרוב גירוד.
חבר שלי היום היה אצל רופא עור ,גם הוא סובל מגירוד בכל הגוף אבל בקושי יש לו סימנים של עקיצות כמו לי .בכל מקרה הוא לא מצליח לישון בלילות וזה ממש חמור הוא פוצע את עצמו -הרופא אמר לו שיש לו גרדת -סקביאס הבנתי שזה מדבק וזה גרם לי לחשוב שאולי זה מה שיש לי והגירוד לא נובע מהאטופיק דרמטיטיס .מה ההבדלים בין שני המחלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקבייס הנה מחלה מידבקת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010..שנגרמת ע"י חרק טפיל זעיר וניתנת לריפוי מלא בעזרת טיפול די פשוט באמצעות קרם מתאים. פני בהקדם לבדיקת רופא עור. מומלץ שתעברי טיפול בתיזמון מקביל לזמן הטיפול בבן הזוג שלך כדי להקטין למינימום את הסיכון להדבקה חוזרת בינכם במנגנון "פינג פונג".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?