דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףף
    Ema
    07/09/2010

שלום אני בת 20 וכשהייתי בת 16 בערך אבחנו אצלי אטופיק דרמטיטיס .
    הביאו לי כל מיני משחות-בטקורטאן משחה +קרם לאלרגיות ,דלקות וגם לזיהומים ,כמו כן המליצו לי על משחה שנקראת א-דרמה והביאו לי גם כדורים בעבר.
    כיום אני בצבא ואציין כי המחלה תוקפת מידי פעם ולא באופן ממושך.
    לא מזמן היה לי גירוד ממש חזק בבטן ,בבטן התחתונה,בחזה ועכשיו יש לי שלפוחיות בידיים, כפות רגליים ומעין עקיצות כאלה על הידיים .זה לעולם לא הופיע בצורה כל כך חמורה וזה מגיע לזה שאני לא מסוגלת לישון בלילות מרוב גירוד.
    חבר שלי היום היה אצל רופא עור ,גם הוא סובל מגירוד בכל הגוף אבל בקושי יש לו סימנים של עקיצות כמו לי .בכל מקרה הוא לא מצליח לישון בלילות וזה ממש חמור הוא פוצע את עצמו -הרופא אמר לו שיש לו גרדת -סקביאס הבנתי שזה מדבק וזה גרם לי לחשוב שאולי זה מה שיש לי והגירוד לא נובע מהאטופיק דרמטיטיס .מה ההבדלים בין שני המחלות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף

הוספת תגובה

• סקבייס הנה מחלה מידבקת....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    16/09/2010

..שנגרמת ע"י חרק טפיל זעיר וניתנת לריפוי מלא בעזרת טיפול די פשוט באמצעות קרם מתאים. פני בהקדם לבדיקת רופא עור. מומלץ שתעברי טיפול בתיזמון מקביל לזמן הטיפול בבן הזוג שלך כדי להקטין למינימום את הסיכון להדבקה חוזרת בינכם במנגנון "פינג פונג".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו