גלולות יסמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יסמין
    עדי
    13/09/2010

שלום רב!
    עד כמה הגלולות יסמין יעילות בטיפול באקנה? האם דיאנה 35 יותר יעילות בד"כ?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יסמין

הוספת תגובה

• גלולות לאקנה

שלהבת
    13/09/2010

לי היה אקנה קל וקיבלתי בהמלצת רופא גלולות פלורט בשביל לטפל בזה וזה לגמרי פתר לי את הבעיה, אם אני זוכרת נכון אחרי 4 חודשים בערך הפנים שלי היו חלקות.
    בכל מקרה הרופא הוא זה שקובע איזה גלולות תקחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלהבת!

עדי
    18/09/2010

לא חזרו לך הפצעים ולא היו תופעות לוואי קשות?? תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ואקנה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    16/09/2010

שלום עדי,
    לדעתי ולפי הספרות הרפואית, גלולות למניעת הריון אינן טיפול מתאים לאקנה.
    אמנם, נטילת גלולות לצורך מניעת הריון משרה לעיתים קרובות שיפור זמני של מהלך מחלת האקנה, אך גלולות להריון אינן הטיפול הנכון במחלת האקנה: השפעתן זמנית בלבד ומדכאה בלבד ותופעות הלוואי שלהן מסוכנות יחסית לאפשרויות הטיפול האחרות באקנה.
    עדי אם גילך מעל 18 ואת עדיין סובלת מאקנה פעילה - עליך לשקול טיפול ברואקוטן שמקנה סיכוי של 85% לריפוי מחלת האקנה שלך וכרוך בסיכון פחות בהרבה לתופעות לוואי חמורות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דוקטור...

עדי
    18/09/2010

אני לקחתי בעבר רואקוטן שמאוד עזר לי אבל הייתי צריכה להפסיק את הטיפול באמצע כי זה גרם לי לבעיות בראייה וכיום אני מרכיבה משקפיים....הרופא אמר שזה הפתרון היחיד והיעיל ליטול גלולות ... היית ממליץ לי גם גלולות אחריי השימוש ברואקוטן??
    מצב האקנה שלי הוא די חמור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו