מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת שריפה באיבר המיןאני14/09/2010
שלום,
בת 25. התחלתי לקיים יחסי מין לפני כחצי שנה. בן הזוג שלי הוא הפרטנר היחידי. יש לו מעט ניסיון מיני קודם.
לפני שהתחלנו לקיים יחסים הוא ביצע בדיקת איידס שיצאה שלילית.
מאז שהתחלנו לקיים יחסים אני מרגישה צריבה באיבר המין תחושת שריפה חריפה מאד שגורמת לי לאי יכולת לתפקד (אפילו נפלה לי סתימה בשן כאשר ניסיתי להתגבר על הכאב) תחושה זו נמשכת כמה ימים ולאחר מכן יש תחושת אי נוחותכמעט בכל יום שעוצמתה משתנה.
שמעתי על האפשרות של אלרגיה לזרע אולם התחושה לא מתלווה דווקא לזמן קיום יחסי המין ואף מתרחשת בעת שאנו מקיים יחסים עם קונדום.
הייתי אצל שני רופאי נשים. אחד אמר שלי שזהו הרפס וגנליטיס (שיוצא כתוצאה ממצבי לחץ) ונתן לי טיפול שלא עזר. והרופאה השניה לא מצאה דבר.(גם לאחר בדיקות דם ובדיקת משטח)
אני עומדת להגיע לרופא שלישי שאמור להיות מומחה בדלקות בנרתיק אך בנתיים אני ממשיכה לסבול.
השתמשתי בעבר בחומר מאלחש עזרקאין) לצורך הרגעה אבל הוא כבר לא משפיע עליי.
האם יכולה להיות איזושהי מחלת מין שבעלי הדביק אותי ואצלו היא לא מורגשת? כלומר, שנשים רגישות לה יותר? האם יש לכם כיוון מה זה עוד יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010כיוון בירור נוסף שעליכם לעבור הנו בשאלת ההתנהלות שלכם בעת יחסי המין. שניכם בעלי נסיון מועט ואולי גם ידע מועט ויתכן ששלב החדירה ביחסי המין שלכם מתבצע מוקדם מדי: לעיתים קרובות נדרש לבת הזוג זמן ארוך יותר של משחק מקדים כדי להגיע לגירוי מיני מספק שישרה ייצור הפרשה של חומר סיכה בנרתיק במידה שתאפשר קיום יחסי המין ללא כאב.
המלצתי: פנו לייעוץ סקסולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?