הרפס ופצעים בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס ופצעים בפה
    ענת
    15/09/2010

שלום!

בזמן האחרון יש לי הרפס בשפתיים שחוזר ונעלם שוב ושוב בטווח של שבועיים שלושה כל פעם. בין לבין מופיעים לי כל הזמן פצעים בפה (הלבנים המעצבנים ששורפים נורא)

תהיתי אם יש איזשהו טיפול אנטיביוטי או אחר שעוזר להיפטר מזה, או לפחות להפחית את התדירות.

אשמח לשמוע

תודה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס ופצעים בפה

הוספת תגובה

• הרפס חוזר

הילה
    16/09/2010

הסיפור הזה מוכר לי מנסון לפצעים קוראים אפטות.
    לי היה סיפור עם וירוס cmv שגרם לי לתופעות הללו
    אם תרצי אתן לך את פרטי המטפל שפתר לי את הבעיה .
    תרשמי לי מייל ואשמח לעזור.

ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס חוזר בתדירות...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    16/09/2010

שלום ענת,
    הטיפול באירועי הרפס תדירים (יותר מ 4 אירועים בשנה) הנו בעזרת טב' אציקלוביר 400 מג"ר פעמיים ביום למשך 12-18 חודשים. לאחר תקופת טיפול ארוכה כזו (שברוב המקרים גם מונעת אירועי הרפס חוזרים במהלך תקופת נטילת התרופה) מציידים את המטופל בטבליות לטיפול באירוע הבא. לרוב יורדת תדירות האירועים לאחר טיפול מונע כזה לרמה נסבלת (עד 4 בשנה).
    הערה: בכל מקרה, אני ממליץ לך לבצע בדיקת HIV ולבצע בירור כללי אצל רופא המשפחה לוודא שאינך מפתחת מחלה שגורמת לירידה ביכולות מערכת החיסון שלך. במקביל פני לייעוץ לרופא עור לייסוד טיפול שמטרתו הרחוקה הנה להפחית את תדירות אירועי ההרפס שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו