מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי עור באיבר המיןש.ו16/09/2010
ד"ר שלום,
הייתי לפני כמה ימים אצל רופא עור..
לפני שנתיים גיליתי חתיכות עור קטנות בזור השערות - מכיווון שאני מוריד את השערות באמצעות סכין, חשבתי שהן גדלו בעקבות הגילוח, להפתעתי גיליתי שיש לי מעיין מחלת מין - שהייתי רוצה לדעת את שמה כמובן
אופר העור אמר לי שאני צריך להוריד אותם עם חמקן נוזלי - כמו טיפול ביבלות
היתי רוצה לדעת - האם הדבר מסוכן בריאותית ?
האם הדבר גורם לתופעות פנימיות או רק חיצוניות
והכי חשוב, איך אני יכול לדעת שאחרי שהורדתי את כל חתיכות העור הדבר לא יחזור
האם יש טיפול תרופתי במקביל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם מדובר בקונדילומות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010אזי אתה סובל ממחלת עור זיהומית שנגרמת ע"י וירוס ה HPV. הרגלי הסרת השיער שלך תורמים לפיזור הוירוס בעור שסביב אברי המין.
המחלה מידבקת: ממקום למקום אצלך וממך לבני \ בנות זוגך. חלק מזני הוירוס הגורמים למחלה עלולים להשרות סרטן אם מאפשרים למחלה להתפתח שנים רבות.
הטיפול היעיל ביותר הנו צריבה באמצעות חנקן נוזלי (כויות קור = קריוכירורגיה). יש לחזור על הטיפול כל מס' שבועות עד העלמות כל הנגעים, אך כוון שזרעת ביעילות את הוירוס באזורים שגילחת קיים סיכון גדול שנגעים שנזרעו ונשארו רדומים יופיעו מדי פעם ויהיה צורך לצרוב אותם עד אשר יפסיקו להופיע נגעים.
קיימת אפשרות עצמית לטיפול בעזרת תמיסת וורומל או קונדילוקס. הטיפול בתמיסות אלה יעיל פחות (הרבה פחות) מקריוכירורגיה. כמו כן הטיפול בן אונו מתאים למקרים בם המטופל אינו יכול לראות את כל הנגעים או במקרים שהנגעים גדולים מדי או מרובים מדי. עלי לציין שגם מריחת התרופות הללו גורמת צריבה. בכל מקרה, הוועץ בכך עם רופא העור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ש.ו16/09/2010שלום ד"ר ותודה שענית בצורה מהירה שכזו..
האם יש אפשרות להשתמש בנוזל לשימוש עצמי - אני כן רואה את רוב הפצעים במקביל עם צריבת החמקן הנוזלי של הרופא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?