שאלה לרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא
    מייק
    19/09/2010

אני בן 27 בריא בדרך כלל.
    בחודשים האחרונים היה לי קצת כאב באשך הימני בא והולך ולא משהו מתמשך יחד עם הכאב הזה הייתה הרגשה של משהו לא נעים טיפה מעל באיזור הבטן בצד ימין. התחושות האלה לא הפריעו לי בדרך כלל ולא היו תמיד. בזמן האחרון עם יותר פעילות מינית יש קצת יותר תחושה באיזור הזה אבל גם לא משהו כאב שהוא בלתי נסבל. רציתי לדעת אם זה בסדר ולעזוב את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    20/09/2010

גש לאורולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום

מייק
    20/09/2010

התור הוא לעוד יותר מחודש. האם יש לי מה לדאוג אם הדבר הזה היה וחזר למרות שזה לא מפריע יותר מידי ורק לפעמים אני מרגיש את זה.
    לא ציינתי שאני נוטל תרופת פאקסט ולפני כשלושה שבועות הפסקתי. אולי זה קשור לתופעות לוואי שהיו לי לפני כמה חודשים כשהתחלתי ליטול את התרופה ועכשיו כשהפסקתי איתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו