כתמים בפנים כתוצאה מאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בפנים כתוצאה מאקנה
    אור
    29/09/2010

הפנים שלי מלאות בכתמים על הפנים שלא עוברים כתוצאה מכך שחיטטתי בפצעי הבגרות שלי (אני בת 17 וחצי) וגם כתוצאה שניסיתי להוציא קומודנים ופצעתי את עצמי.
    מה אני יכולה לעשות איזה משחות או טיפולים? כל דבר אני מוכנה לעשות בכדי להחזיר את פניי כמו שהיו פעם חלקות ובריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בפנים כתוצאה מאקנה

הוספת תגובה

• כתמים בפנים כתוצאה מאקנה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    11/10/2010

שלום אור,
    אם מדובר בכתמים ולא בצלקות - אזי הפסקת החיטוט בפנים תוביל בהדרגה לדהיית הכתמים וכנראה אף להעלמותם המליאה.
    רצוי גם לטפל באקנה (לפי המלצת רופא עור) וכך למנוע הופעת נגעי אקנה חדשים ואת הסימנים הנשארים לאחר החלמתם.
    קיימות אפשרויות לטיפול בצלקות אקנה ובכתמים עקשניים ע"י צורות קילוף עור מיכני או כימי. למידע נוסף לגבי אלו פני לרופא עור שעוסק ברפואת עור אסתטית לצורך יעוץ נוסף (לפי הנגעים וסוג עורך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אריה

אור
    06/04/2011

אתה מכיר רופא עור טוב בירושלים שעוסק ברפואת עור אסתטית שיכול להמליץ לי על טיפול מתאים בקשר לכתמים שנותרו לי מהאקנה. (סימנים אדומים על הפנים)???
    כרגע אני מטופלת במניצוקילין 50 גרם ומורחת בנזמיצין ואדפרין בלילה לפני השינה. האם הפילינג הכימי שהזכרת לא מפריע לטיפול התרופתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו