הרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס
    תומר
    01/10/2010

שלום.
    יש לי הרפס שפתיים ונראה לי גם בירכיים. אני כותב "נראה לי" כי בירכיים יש לי גבשושיות אדומות ששונות מהפצעים שיש לי בשפתיים בעת ההתפרצות, אך מכיוון שזה מגרד אני מניח שזה הרפס.

הבנתי שהרפס של איברי המין יכול לעבור דרך קיום יחסי מין גם אם מקיימים אותם כשאין התפרצות=כשהנגיף רדום. אך מה לגבי הרפס שפתיים? זה יכול לעבור בנשיקות על השפתיים גם כשהנגיף רדום?

כיום אין לי התפרצויות של הרפס שפתיים. יש לי חברה ואני רוצה להתנשק איתה אבל אני לא רוצה להדביק אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס

הוספת תגובה

• הרפס - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    10/10/2010

ההדבקה בהרפס על שפתי הפה ובדרכי נשימה עליונות חלה לרוב עד גיל 6 באופן הדבקה טיפתי (כמו שנדבקים בהצטננות נפוצה)
    בהנחה שגם בת הזוג שלך נדבקה בהרפס של הפה, כמו 95% מהאוכלוסיה, איני חושב שיש בסיס לחששותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת?

תומר
    15/10/2010

אתה אומר שכנראה כבר יש לה הרפס שפתיים כמו 95% מהאוכלוסייה, למרות שקשה להאמין שכמעט כולם חולים בהרפס שפתיים, אבל אם אין לה? אני יכול להדביק אותה
    כשנגיף רדום?זאת השאלה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו