רוקוטאן-דחוף ביותר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוקוטאן-דחוף ביותר!
    אלה
    04/10/2010

שלום!
    אני בת 20
    לפני 5 שנים נטלתי אנטיביוטיקה בשם מינוציקלין לפצעי בגרות, הטיפול לא עזר ולפני כ-4 שנים נטלתי קורוטאן שעזר לי בצורה מדהימה אך לפני כשנה כל הפצעים חזרו ,אמנם במידה קטנה יותר אך כל פצע משאיר לי צלקת.ניסיתי לפנות לרפואה טבעית ועברתי טיפול ל דיקור סיני, אך שוב חזרו הפצעים! אני משתמשת במשחה בשם-רט אויט אך כשאני מפסיקה או לפני מחזור הכל חוזר. אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות!
    חשבתי לחזור וליטול רוקוטאן אך אני שומעת הרבה תגובות שליליות , שהתרופה מזיקה ומסוכנת. אשמח לקבל ייעוץ או מידע לגבי הרוקוטאן!
    תודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוקוטאן-דחוף ביותר!

הוספת תגובה

• רוקוטאן-דחוף ביותר! - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    04/10/2010

שלום אלה,
    1. כ 15% ממטופלי רואקוטן סובלים מחזרת האקנה. הטיפול המומלץ עבורם הנו קורס מלא חוזר של רואקוטן
    2. לפני שנים רבות בוצע מחקר בריטי שעקב אחר מאות רבות של מטופלים שנזקקו לשני קורסי טיפול ברואקוטן במשך 3 - 7 שנים אחר הפסקת התרופה. לא נצפו אצלם כל בעיות רפואיות לטווח הארוך
    המלצתי: פני לרופא עור ע"מ לשקול קורס טיפול חוזר ומלא (מינון מצטבר מלא) של רואקוטן שיקנה לך סיכוי של כ 95% החלמה (לתמיד) מאקנה.
    הערה: רואקוטן הנו צורת הטיפול התרופתי היחידה שיכולה להשרות ריפוי של אקנה שאינה חולפת מעצמה בתום גיל ההתבגרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו