מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מס' שאלות בנוגע למינוציקלין די דחוףרוני07/10/2010
אמרו לי לפרסם פה אז ככה הנה השאלות :
1. מחר יש לאאחי יום הולדת בינתיים נמנעתי מלשתות אלכוהול בזמן אני לוקח את המינוצייקלין
אבל מחר לפחות אני אוכל לשתות בקבוק בירה לבנה 5%(אני כבר לוקח תמינוציקלין כ - 3 וחצי חודשים)
וככה בכללי אפשר לשתות בירה לבנה 5% אלכוהול חצי ליטר בפעם בשבוע - שבועים זה בסדר?
לא יפריע למהלךך הטיפול ?
לא יכול לסכן באיזוהשיא צורה את הכבד?
2.חודש וחצי אחרי שהתחלתי לקחת את המינוציקלין לא היתה הטבה וחזרתי לרופא העור והוא אמר לי שהטיפול המינימלי עם המינוציקלין זה 3 חודישם,הוא אמר תחזור אלי עוד חודש וחצי (כלומר בסה"כ 3 חודשי טיפול) נראה את המצב שלך ואז נקבע כבר מה לעשות.
לכן המשכתי עוד חודש וחצי 100 מ"ג מינוציקלין ביום.
היום אחרי 3 חודשים ושבוע -שבועים, המצב שלי ממש השתפר כבר בקושי יוצאים פצעים פצע פה פצע שם לא משו רציני.
בכל מקרה התקשרתי ל מרפאה בכדי לקבוע תור והתור נקבע רק ל 15 בנובמבר (עוד כ 40 יום) עכשיו אני לא יודע מה אני אמור לעשות כי זה כבר יהיה בסביבות ה 4 -4 וחצי חודשי טיפול.
אני אמור להמשיך לקחת את המינון של 100 מ"ג ביום ?
תודה .
תודה וזה ממש דחוף ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעולך היה לחינם
מוטי09/10/2010המינוציקלין גזל ממך זמן רב והניב תוצאות זמניות
שלאחר הפסקת האנטיביוטיקה הזו הכל יחזור לקדמותו.
אתה יכול להפרד מהמינוציקלין כבר כעת במקום בעתיד.
ככה זה בחיים, לומדים על בשרך במקום ללמוד מאחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתגובתך
רוני09/10/2010תשמע ,
יכול להיות שהמינוצקילין כן יעזור ולא יצאו פצעים
אני לפני 3 חודשים ומשו שהיה שיא הקיץ הלכתי אל רופא העור וביקשתי ישר רואקוטן בגלל שרציתי להפטר מן הפצעים לתמיד אבל בגלל שזה הי שיא היץ הרופא הביא מינוציקלין
שאלתי את הרופא האם לאחר נטילת המינוציקלין חוזרים הפצעים
הוא אמר ש ברוב המקרים לא ! כמובן יש מקרים שכן חוזרים אבל הוא אמר לי בפירוש שברוב המקרים לא
האם זה יחזור לי שאלה של זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמס' שאלות בנוגע למינוציקלין די דחוף - תגובה
ד''ר אהוד סופר09/10/20101. שתית אלכוהול בזמן לקיחת אנטיביוטיקה אינה רצויה.
2. לגבי המשך נטילת מינוציקלין - אין אפשרות להגיד אם להמשיך או להפסיק ליטול מינוציקלין ללא בדיקה. פנה לרופא המטפל.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?