מס' שאלות בנוגע למינוציקלין די דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות בנוגע למינוציקלין די דחוף
    רוני
    07/10/2010

אמרו לי לפרסם פה אז ככה הנה השאלות :

1. מחר יש לאאחי יום הולדת בינתיים נמנעתי מלשתות אלכוהול בזמן אני לוקח את המינוצייקלין
    אבל מחר לפחות אני אוכל לשתות בקבוק בירה לבנה 5%(אני כבר לוקח תמינוציקלין כ - 3 וחצי חודשים)
    וככה בכללי אפשר לשתות בירה לבנה 5% אלכוהול חצי ליטר בפעם בשבוע - שבועים זה בסדר?
    לא יפריע למהלךך הטיפול ?
    לא יכול לסכן באיזוהשיא צורה את הכבד?
    2.חודש וחצי אחרי שהתחלתי לקחת את המינוציקלין לא היתה הטבה וחזרתי לרופא העור והוא אמר לי שהטיפול המינימלי עם המינוציקלין זה 3 חודישם,הוא אמר תחזור אלי עוד חודש וחצי (כלומר בסה"כ 3 חודשי טיפול) נראה את המצב שלך ואז נקבע כבר מה לעשות.
    לכן המשכתי עוד חודש וחצי 100 מ"ג מינוציקלין ביום.
    היום אחרי 3 חודשים ושבוע -שבועים, המצב שלי ממש השתפר כבר בקושי יוצאים פצעים פצע פה פצע שם לא משו רציני.
    בכל מקרה התקשרתי ל מרפאה בכדי לקבוע תור והתור נקבע רק ל 15 בנובמבר (עוד כ 40 יום) עכשיו אני לא יודע מה אני אמור לעשות כי זה כבר יהיה בסביבות ה 4 -4 וחצי חודשי טיפול.
    אני אמור להמשיך לקחת את המינון של 100 מ"ג ביום ?
    תודה .

תודה וזה ממש דחוף ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעולך היה לחינם

מוטי
    09/10/2010

המינוציקלין גזל ממך זמן רב והניב תוצאות זמניות
    שלאחר הפסקת האנטיביוטיקה הזו הכל יחזור לקדמותו.
    אתה יכול להפרד מהמינוציקלין כבר כעת במקום בעתיד.

ככה זה בחיים, לומדים על בשרך במקום ללמוד מאחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתגובתך

רוני
    09/10/2010

תשמע ,
    יכול להיות שהמינוצקילין כן יעזור ולא יצאו פצעים
    אני לפני 3 חודשים ומשו שהיה שיא הקיץ הלכתי אל רופא העור וביקשתי ישר רואקוטן בגלל שרציתי להפטר מן הפצעים לתמיד אבל בגלל שזה הי שיא היץ הרופא הביא מינוציקלין
    שאלתי את הרופא האם לאחר נטילת המינוציקלין חוזרים הפצעים
    הוא אמר ש ברוב המקרים לא ! כמובן יש מקרים שכן חוזרים אבל הוא אמר לי בפירוש שברוב המקרים לא
    האם זה יחזור לי שאלה של זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מס' שאלות בנוגע למינוציקלין די דחוף - תגובה

ד''ר אהוד סופר
    09/10/2010

1. שתית אלכוהול בזמן לקיחת אנטיביוטיקה אינה רצויה.
    2. לגבי המשך נטילת מינוציקלין - אין אפשרות להגיד אם להמשיך או להפסיק ליטול מינוציקלין ללא בדיקה. פנה לרופא המטפל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו