הפרשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות
    טלי
    19/10/2010

שלום רב,
    אני סובלת מהפרשה וגאנלית שנראית לי חריגה גוון לבן/צהבהב ד ובעלת ריח חזק שמזכיר דגים מעושנים (לא מגרד). זה כבר זמן מה אך חשבתי שאולי זה מתנודות הורמונאליות אך איני בטוחה בכך עוד. קראתי שיש ערכה לאבחון עצמי של מקור ההפרשה ורציתי לדעת האם הערכה גם שוללת זיהום ממקורות כמו כלאמידיה זיבה וכו' או רק זיהומים מהנרתיק. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות

הוספת תגובה

• פרט נוסף

טלי
    19/10/2010

אציין גם כי לא נטלתי גלולות ולא קיימתי יחסים אולם: 1. לפני כשנה בצעתי בדיקת אולטראסאונד וגינלאית ושמתי לב כי ראש המכשיר (שהוחדר לנרתיק) וברך כלל מכוסה בכיסוי חד פעמי לא היה מכוסה אך הצוות הרפואי שפך עליו חומר שסברתי כי היה זה חומר חיטוי (אולי טעיתי והייתי צריכה לברר בו במקום מדוע אין כיסוי אך הנחתי כי הצוות (שנראה לי מנוסה, אחראי ואמין ידע מה הוא עושה) אולי מזה נדבקתי ממשהו??? 2. הייתי בשרותיים ציבוריים לא נקיים אך ריפדתי את המושב אך אולי בכל זאת האיזור בא במגע/חיכוך עם משטח במושב שהיה עם גורם מזהם או חיידק כלשהו וכך אולי נדבקתי??? האם יש סייכוי שבאחד מהאירועים הללו נדבקתי במשהו??? התודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו