עור פין לא אחיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פין לא אחיד
    שי
    02/11/2010

שלום ד"ר,
    יש לי בעיה אסתטית שמציקה לי מאד: העור של הפין אצלי פשוט נראה מוזר, הוא לא אחיד, יש בו מה שנראה כמו פיגמנטציה, כשמותחים אותו אז רואים שחלק מהכתמים הם בעצם ורידים שנראים דרך העור. אני כבר לא זוכר אם תמיד זה היה ככה או שהתחיל לפני כמה שנים, אני זוכר שסבלתי מאקזמה באיזור ומרחתי במשך תקופה של כמה שבועות קרם שנתן לי רופא עור, ייתכן שזה גרם למשהו.
    אני מצרף תמונה של הפין (בתקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום), בעצם כמה תמונות, אשמח אם תוכל לחוות דיעה. חשוב לציין שהייתי אצל רופא עור לפני כמה חודשים והוא אמר שהוא לא רואה שום בעיה אבל לי הדבר בכל זאת נראה לא תקין.
    אודה לך על התייחסותך. האם מדובר בבעיה רפואית או רק אסתטית? כמו כן, במידה והיא רק אסתטית - אודה לך אם תוכל להמליץ בכל זאת על איזשהוא טיפול שישפר את מראה העור כי זה מציק לי מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פין לא אחיד

הוספת תגובה

• עור פין לא אחיד - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    07/11/2010

בתמונות נראה עור איבר המין שלך תקין.
    המלצתי: פנה לבדיקת רופא עור לצורך תשובה מוסמכת לפי ממצאי הבדיקה הקלינית כוון שהאינפורמציה המתקבלת בתמונות מוגבלת מטבעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו