מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה אדומהעומרי04/11/2010
שלום
כבר יותר משנה יש לי פריחה אדומה עם מעט קילוף בשני צידי האף.
בצד אחד שטח הפריחה הולך ומתרחב ובצד השני רק שטח קטן עדיין...
מקור הפריחה לא ברור לי . יש ימים טובים יותר בה היא כמעט ואינה ניראת ויש ימים שהיא אדומה ובולטת ובזמן האחרון המצב הולך ומחמיר.
אציין שהפריחה לא מגרדת ולא מטרידה מעבר לעניין האסטתי...
קראתי באתר אנגלי שיכול להיות שקיצוץ שיערות האף יכול לגרום לתופעה (וזאת אף הסיבה העיקרית לטענתם !). היתכן ??
מה אפשר לעשות לטיפול? ולאיזה רופא עלי לפנות (עור ? אף אוזן גרון? ) ?
תודה רבה
עומרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לסבוריאה
גיא07/11/2010מה שיש לך זו סבוריאה
אל תמרח משחות המכילות סטירואידים כי המחלה תוחמר בכמה דרגות.
חפש בגוגל - קרם סבורם
זה הדבר הכי טוב לסבוריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על סמך מה
מיקי08/11/2010ההמלצה .ניסיון אישי?או סתם פרסום?אתה בכלל יודע מה היא מכילה ?הידעת שהקרם מכיל 98%.....ו2% בקרוב יפורסמו...הפתעה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני לגמרי מבולבל
עומרי11/11/2010עכשיו אני לגמרי מבולבל
נראה שאף אחד לא ממש יודע מה לעשות נגד הסבוריה אלא רק איך להרגיע את האיזור זמנית
האם אני צודק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם סבורם הטוב בעולם לסבוריאה
גיא13/11/2010אל תהיה מבולבל .
לסבוריאה אין טיפול קונבציונלי אלא טיפול סתמי המתבסס תחילה על משחות
נוגדי פטרות כמו ניזורל ולאחר מכן תקבל משחה סטירואידית שתחמיר את מצבך
אתה כמובן תבחין בכך רק לאחר מעשה.
המלצתי לך על קרם סבורם - חפש בגוגל
אין לקרם הזה תחליף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרסם גם מה היא מכילה....
מיקי14/11/2010ןלחתול שלי לא הייתי משתמש בה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה אדומה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן16/11/2010ממליץ לפנות תחילה לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?