טיפול בנפיחות ושקעים בעפעפיים-דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בנפיחות ושקעים בעפעפיים-דחוף!
    נוגה
    05/11/2010

לפני כשבוע וחצי השתמשתי בקרם עיניים Revitalift מתוצרת לוריאל, המכיל רטינול, על כל האיזור שבין הגבה לעפעף התחתון, בשתי העיניים. כתוצאה מכך, נוצרה לי נפיחות משמעותית בשני העפעפיים, באיזור הגבה עד לעפעף העליון, ומתחת לה נוצר שקע מוזר. בנוסף, מאז שהשתמשתי באותו הקרם אינני יכולה לפהק, לצחוק או להזיז את העין מבלי שתתרחש מין התכווצות שרירים שסוגרת לי, באופן בלתי רצוני, את עפעף עין ימין בלבד, ואני מרגישה לחץ מאוד חזק עליו כלפי מטה.
    חשוב לי לציין שכל התופעות הללו לא קרו לו לפני כן מעולם!
    הלכתי לרופאה שרשמה לי משחה וכדורים אנטי-אלרגיים, נגד פריחה, אך אין לי פריחה בעור ואני לא אלרגית לרטינול. הלכתי לרופא אחר שרשם לי משחה אנטיביוטית מאוד חזקה (שבגללה גם הגעתי בסופו של דבר לחדר מיון בלילה עם עין נפוחה ופגועה!), אבל היא לא ממש שינתה כלום.
    אני בטוחה שקרם העיניים הוא המקור לבעיה, אבל עבר כבר שבוע וחצי והמצב רק מחמיר, ואני מתחילה לפחד שהתופעות הללו יישארו אצלי באופן קבוע, ואני מאוד סובלת יום-יום.

הייתי רוצה לדעת איך אפשר לטפל בבעיה באופן יעיל???? האם אפשר לנטרל בדרך כלשהי את הפעולה של הקרם???? או שהמצב בלתי-הפיך?

תודה, נגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בנפיחות ושקעים בעפעפיים-דחוף! - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    07/11/2010

התיאור מתאים לדלקת עור (איריטנטית) ממגע - מצב דמוי כוויה קלה.
    הטיפול הנו קומפרסים, תכשירי לחות שמנוניים ו...סבלנות. משך ההחלמה הצפוי נע בין 1 ל 3 שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מקרב לב! עזרת לי מאוד!

נוגה
    09/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו