מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בנפיחות ושקעים בעפעפיים-דחוף!נוגה05/11/2010
לפני כשבוע וחצי השתמשתי בקרם עיניים Revitalift מתוצרת לוריאל, המכיל רטינול, על כל האיזור שבין הגבה לעפעף התחתון, בשתי העיניים. כתוצאה מכך, נוצרה לי נפיחות משמעותית בשני העפעפיים, באיזור הגבה עד לעפעף העליון, ומתחת לה נוצר שקע מוזר. בנוסף, מאז שהשתמשתי באותו הקרם אינני יכולה לפהק, לצחוק או להזיז את העין מבלי שתתרחש מין התכווצות שרירים שסוגרת לי, באופן בלתי רצוני, את עפעף עין ימין בלבד, ואני מרגישה לחץ מאוד חזק עליו כלפי מטה.
חשוב לי לציין שכל התופעות הללו לא קרו לו לפני כן מעולם!
הלכתי לרופאה שרשמה לי משחה וכדורים אנטי-אלרגיים, נגד פריחה, אך אין לי פריחה בעור ואני לא אלרגית לרטינול. הלכתי לרופא אחר שרשם לי משחה אנטיביוטית מאוד חזקה (שבגללה גם הגעתי בסופו של דבר לחדר מיון בלילה עם עין נפוחה ופגועה!), אבל היא לא ממש שינתה כלום.
אני בטוחה שקרם העיניים הוא המקור לבעיה, אבל עבר כבר שבוע וחצי והמצב רק מחמיר, ואני מתחילה לפחד שהתופעות הללו יישארו אצלי באופן קבוע, ואני מאוד סובלת יום-יום.
הייתי רוצה לדעת איך אפשר לטפל בבעיה באופן יעיל???? האם אפשר לנטרל בדרך כלשהי את הפעולה של הקרם???? או שהמצב בלתי-הפיך?
תודה, נגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנפיחות ושקעים בעפעפיים-דחוף! - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/11/2010התיאור מתאים לדלקת עור (איריטנטית) ממגע - מצב דמוי כוויה קלה.
הטיפול הנו קומפרסים, תכשירי לחות שמנוניים ו...סבלנות. משך ההחלמה הצפוי נע בין 1 ל 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מקרב לב! עזרת לי מאוד!
נוגה09/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?