pcr חיובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• pcr חיובי
    ב
    07/11/2010

יש לי סיפור של גנוריאה שהולךוחוזר לסרוגין אצלי ואצל בעלי.. טופלנו בדוקסילין וזריקה של רוצפין אך זה חזר שוב. בבדיקה האחרונה בשתן שלי יצא pcrשלילי ואצלו חיובי. בעלי התחיל שוב את הטיפול האנטיביוטי. ואז שוב יבדק בסיום התהליך. רציתי לשאול שאלה שמאוד מאוד מטרידה אותי: האם ברגע שגופינו נחשף לוירוס /חיידק הזה זה אומר שזה רדום אצךנו וישנם טריגרים שיכולים להעיר אותו שוב או שכן אנחנו בסרט הזה כבר כמעט שנה .. מקיימים יחסים ללא קונדום בזמנים שהכל שקט.
    אשמח לתשובה והבהרה בנושא המטריד הזה.
    ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    pcr חיובי

הוספת תגובה

• pcr חיובי - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    07/11/2010

עליכם לעבור טיפול בו זמני (באופן קונצרטי) שיכסה גם גונוריאה וגם כלמידיה.
    לצערי לא אצא ידי חובתי אם לא אציין שרצוי שגם בני זוג אחרים שלכם יבצעו את הטיפול באופן קונצרטי אתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול קונצרטי?

ב
    08/11/2010

הכוונה היא שאני צריכה לקחת עכשיו 10 ימים דוקסילין למרות תשובה שלילית ושימוש בקונדום?
    האם דרושה גם זריקה של רוצפין?
    אין לנו בני זוג אחרים.
    אני מבולבלת נורא. האם תוכל לפרט בקצרה את דרכי ההדבקות ?
    תודה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

ב
    08/11/2010

מחכה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו