גילוח ופצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוח ופצעים
    צביקה
    11/11/2010

שלום למומחים

ברצוני לדעת מה הסיבה לעובדה שכל פעם שאני לא מתגלח במשך 4-5 ימים אני מתחיל לחוש מעין דקירות מציקות באיזור גילוח הפנים , סביר להניח שזה בגלל צמיחת השיער באיזור הגלוח ,איני יודע . אבל בתקופה הזו שאני מרגיש בה את הדקירות יוצא לי פצעים וזה מורגש ואחרי שאני מתגלח כעבור בערך יום כל סימני הפצעים והאדמדמות שבעור נעלמים להם לכן הסקתי שברגע שמתגלחים בתדירות של עד 4 ימים אני כמעט ולא מקבל סימפטומים כאלה . פעם לא התגלחתי במשך שבועיים ואפילו יותר , הרגשתי הקלה רצינית בעור אחרי שבוע בערך מתחילת גידול הזקן אך שבוע ראשון כאב כמו סקינים בפנים אך אחרי שבועיים לאחר הגילוח קיבלתי עור חלק לגמרי להפתעתי, מה הבעיה אצלי בצמיחת השיער או בעור ואיך ניתן למנוע את הפצעים בדרך אחרת ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוח ופצעים

הוספת תגובה

• מנסיון

אבי
    21/11/2010

יש להתגלח רק בכיוון הגדילה (בד"כ מלמטה למעלה)
    אם אתה לא אלרגי לאספירין, תקנה בכל בית מרקחת "ספיריט סליציל 2%" (עולה בסביבות ה-10 שקלים) ותמיס בפנים 2 כדורי אספירין.
    אחרי הגילוח (ורצוי גם כל ערב לפני השינה), שים מעט מהתמיסה על צמר גפן ותמרח על הפנים (עלול טיפה לצרוב, זהירות על העיניים). זה אמור למנוע קצת גדילה פנימה של השיערות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו