פצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע
    ---
    16/11/2010

שלום,
    אקדים ואומר שהנושא מעט מביך :-(
    אך לפני פרק זמן של חודשיים לערך, הבחנתי בנקודה לבנה אשר הופיע על פני שק האשכים.
    לפני כיומיים (לא בחוכמה, אני מודה), ניסיתי להוציא את הנקודה על ידי הפעלת לחץ (דבר אותו לא אעשה שוב לאחר שקראתי מאמרים רבים המספרים על הנזק שיכול להיווצר).
    בעת הפעלת הלחץ מעט מאוד מן החומר נפלט, ולאחר יומיים, האזור הפך למזוהם, מאוד נפוח ואדום.
    עברו יומיים מאז ואני די מודאג, מה ההשלכות לכך והאם יש משהו שאני יכול לעשות בכדי לשפר את המצב ולהביא להחלמה מהירה?
    או שמא זה מחייב בדיקת רופא?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע

הוספת תגובה

• עוד הערה קטנה

---
    16/11/2010

על פי תוכן שקראתי באתרי רפואה יכול להיות ומדובר בקשריר, במידה וכן מה ניתן לעשות בכדי לטפל בזה?

שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד הערה קטנה - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    16/11/2010

מדובר ככל הנראה בבלוטת חלב שהזדהמה. ניתן להשתמש במשחה אנטיביוטית כדי לטפל אולם כדאי להיבדק ע"י רופא עור בכדי לאשר את האבחנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו