שימוש בבנזמיצין טופיקל ג'ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בבנזמיצין טופיקל ג'ל
    אלה
    19/11/2010

שלום.
    אני התחלתי רק השבוע להשתמש בבנצימין טופיקל ג'ל נגד הפצעים שהתחילו לי להופיע. השאלה שלי כמה זמן אני צריכה להמתין עד לשטיפה הבאה של הפנים? ובנוסף לאחר הטיפול השלישי הופיעה לי בפנים כמו פריחה אבל לא בצבע אדום כלומר העור לא חלק כמו שהיה לי אלה מחוספס כזה האם זה בסדר? או שזה אומר שאני צריכה להפסיק להשתמש בתכשיר?...
    בתודה, אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש בבנזמיצין טופיקל ג'ל - תגובה

ד''ר אהוד סופר
    21/11/2010

בנזמיצין אכן טיפול טופיקלי טוב לאקנה וולגריס.
    צריך לשים בנזמיצין באופן נקודתי בכמות מועטה, בתוך הקומודון ולא יותר מידי כי אם שמים יותר מידי כל האיזור יהיה לבן. צריך להמשיך בטיפול עד להעלמות הקומודונים.
    בקשר לעור לא חלק: יש להיבדק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

אלה
    21/11/2010

כשאני שמה את הג'ל האיזור שבו אני שמה מצטמק לי .כלומר מתקשה , מתייבש ונשאר לבן מהג'ל...האםאני צריכה לשטוף את האיזור לאחר זמן מסויים?.....ועוש שאלה האם מותר להשתמש בסבונים לאחר טיפול לצורך שטיפת הפנים?..
    בתודה, אלה
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו