מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא ערו לי רופאים יקרים.אביבה13/12/2010
הייתי אצל רופא עור פרטי ומוסמך בקשר לקרטוזיס פילאריס שמתפשט אצלי בכל האזורים בגוף. אני מטופלת ipl כבר 3 שנים , להסרת שיער אך אין כל כך שיפור במצב הקרטוזיס פילאריס. רופא העור אמר לי שהמכשירים בהם טופלתי הם יחסית מכשירים חלשים (,4mp,optima,bmax,shr,alma) הקוסמטיקאית הפרא רפואית ניסתה כבר כמה מכשירים..יש אזורים השיער כבר כמעט לא צומח ויש אזורים שהשיער כמעט ולא הושפע. הרופא אמר לי שהתפשטות המחלה בגב בצורה שהתפשטה היא לא ככ נפוצה , אך יכול לנסות טיפול בשם fraxle או טיפול משולב של 2 קרני אור מטריקס ועוד מכשיר להסרת שיער או משהו כזה.
האם יש סיכון בטיפולים אלה? האם יש סיכון כי עזרתי טיפולים בלייזר לפני ?
האם יש דרך לטפל בבעיה בכלל ? כבר ניסיתי המון משחות ופניתי להרבה רופאי עור ואני כבר אובדת עצות. אני מפחדת שהעור שלי ייפגע מכל הטיפולים האלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא ערו לי רופאים יקרים. - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/12/2010שלום אביבה,
לא מוכרים לי טיפולים באנרגיית אור ל Keratosis pilaris. למעשה אין לתופעה עורית תורשתית זו טיפול יעיל.
במקרים מאוד חמורים ומפושטים, שגורמים להפרעה תיפקודית קשה, ניתן להפחית את עוצמת התופעה בעזרת טיפול באיזוטרטינואין (רואקוטן) במינון יומי נמוך אך יש לציין שההטבה תיפסק עם הפסקת הטיפול. לרוב ניתן להשיג שיפור במינון קטן שכמעט אינו מעורר תופעות לוואי אך יש לזכור שהטיפול בתרופה זו צפוי להשרות מומים קשים בעוברים אם ההריון מושרה במהלך הטיפול או פחות מחודש לאחר תום נטילת התכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,
אביבה15/12/2010תודה על עזרתך.
אינני מתכוונת ליטול תרופות עבור בעייתי.
הבעיה היא אכן חמורה אצלי ומתפשטת בכל מקום.
חל שיפור במקצת באזורים מסויימים בעורי לאחר הטיפולים המרובים ב-ipl אך אינם מספקים..כמובן שאני גם מאד שעירה כך שקיבלתי את כל המתנות יחדיו. השיער הידלל מאד.
הייתי אצל רופא העור הזה והוא עשה ניסיון על העור שלי בגב עם מכשיר שדומה ל במכשיר בדומה לפרקסל והוא מטפל בלייזר באקנה ובצלקות..
לאחר הטיפול האזור ממש ממש התנפח ונהיה אדום ועדיין נפוח ויש נקודה של המכשיר (ממש רואים איפה המכשיר הועבר) שנהיה שם כתם..האם זה כי אני ממש אחרי טיפול או שיש סיכוי שזה יישאר לכל החיים ויש להימנע מהטיפול? האם יש סיכוי שהז יעזור? הרופא אמר לי לחכות חודש ולראות האם חל שיפור ושאם יכול שיפור נוכל לעשות את הטיפול באזורים נרחבים יותר של העור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה? אשמח אם תענו על השאלה החדשה.
אביבה21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?