אטופיק דרמטיטיס בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס בעיניים
    ליאור
    24/12/2010

שלום אני בן 29 וסובל כבר 20 שנה מאטופיק דרמטיטיס לחילופין , במקומות שונים בגוף , בעבר סבלתי יותר בעיקר בקפלים כגון: צוואר , מרפקים פנימיים של הידיים והרגליים ,בטן וסביב העיניים. ברוב המקומות הצלחתי לטפל בעזרת קורטיזונים אך המקום היחידי שנשאר בעייתי וקשה לטיפול הוא סביב העיניים. עד היום לא מצאתי שום תרופה\משחה שתטפל לי בעיניים בצורה טובה. האם יש משהו חדש בשוק או משחה ידועה כמוצלחת יותר לטיפול בבעיה? אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטיס בעיניים

הוספת תגובה

• יש את סקין סייבר

אדר
    24/11/2013

זו משחה שמבוססת על צמח הפוליגנום, יש לו סגולות מיוחדות בכל מה שנוגע בטיפול בעור. אני משתמשת בה באופן קבוע (סובלת מאורטיקריה כבר שנתיים). היא מצליחה להרגיע ממש מהר וזה פחות מתסכל. מציעה לך לנסות, אין צורך במרשם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס בעיניים - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    25/12/2010

עליך להמשיך ולחפש עד למציאת הטיפול המתאים לך.
    לא קיימת משחת קסם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו