לשון לבנה עם נקודות אדומות, שילשולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון לבנה עם נקודות אדומות, שילשולי
    מאור
    31/12/2010

שלום דוקטור,

יש לי לשון לבנה עם נקודות אדומות עליה ששמתי לב לזה היום (יכול להיות שהם היו שם לפני, לא מרגישים אותם..) , שילשולים כבר שבוע וחצ, ועייפות רבה שמלווה אותי למשך כל השבוע האחרון.

לרקע כללי: פגשתי בחורה שקיימתי איתה יחסים לפני כחודש ועוד פעם לפני כ-5 ימים, היחסים היו עם קונדום, בפעם האחרונה שקיימתי איתה יחסים ירד לה דם (התחלה של מחזור) וגם טיפה אחת של דם נגעה בי בעור (כמו שטיפת דם נופלת על היד) ולי אישית לא היו פצעים.

ישבתי הרבה זמן באינטרנט כדי לראות לאיפה הסימפטומים האלה שייכים, ועלו לי כמה תוצאות שהם: פטרת העור והגרון, מחלת הנשיקה וחס ושלום HIV.
    אני אעשה בדיקה בכל מקרה בעוד כחודש כדי לשלול את זה, אבל רציתי לשמוע גם את דעת הרופאים
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשון לבנה עם נקודות אדומות, שילשולי - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    05/01/2011

פטרת של חלל הפה ושלשול עקב ג'יארדיה למבליה הנם אחד הסימנים הקליניים לירידה בתיפקוד מערכת החיסון באנשים נגועים עם HIV כסימפטומים ראשונים של מחלת ה AIDS.
    פנה בהקדם לבירור רפואי במסגרת מתאימה! פנה לרופא המשפחה שלך ובצע בדיקת דם ל HIV בהקדם אפשרי.
    בכל מקרה, הקפד על קיום יחסי מין מוגנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו