צריבה באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה באיבר המין
    אני
    10/01/2011

שלום,
    כתבתי פה בעבר על כך שאני מרגישה צריבה באיבר המין (לא ביחסי מין) בזמנים לא קבועים ולא מוגדרים.
    אתם נתתם השערה שבגלל שלי ולבעלי אין ניסיון מיני רב יכול להיות שזה קשור לחדירה מוקדמת מדי- אבל זה מופיע גם כשהחדירה היא "קשה" קצת וגם כשממש לא.
    רופאת הנשים שלי שלחה אותי לבדיקת משטח- שיצאה תקינה.
    הייתי אצל רופא מומחה בתחום זיהומים בנרתיק והוא טען שמדובר במקרה בו תחושת הצריבה לא ידועה ואין הרבה מה לעשות חוץ מטיפולים נגד כאב ולהמתין עד שיפסיק הכאב מעצמו (הוא אמר שבאיזשהו שלב הוא מפסיק גם בלי ידיעה מתי).
    הוא נתן לי טיפול במשחת עזרקאין שעזרה לי מעט ואף גרמה להפסקת הכאב כמעט לחלוטין.כך שניסיתי להפסיק את המשחה בהדרגה אך אז הכאב חזר.(השתמשתי במשחה כשלושה חודשים) והמשחה כבר לא עזרה לי.
    כשחזרתי לרופא, כבר הייתי בהריון (שבוע 9+ 2) ולכן הוא אמר שאין מה לעשות כי עכשיו זה ללכת לטיפול במרפאת כאב- שזה אסור בהריון.
    הכאב מתגבר כל יום ואני ממש לא יודעת מה לעשות! אני מתקשה ללכת לעבודה ולתפקד בכלל.
    האם יכול להיות שזה באמת דבר כזה- פתאום בלי סיבה מתחיל לצרוב? ואין מה לעשות נגד זה? בהריון או לא בהריון?
    אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה באיבר המין

הוספת תגובה

• צריבה באיבר המין - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/01/2011

1. יחסי מין מוקדמים - הכוונה היתה מוקדמים עבורך ולא עבור בן הזוג. נדרש "משחק מקדים" ליצור מוכנות פיסית של הנרתיק ליחסי מין: הרפיית שרירים, גודש בכלי הדם (בעיקר של הקליטוריס) והפרשה של בלוטות הנרתיק לסיכוך.
    2. יתכן שאת סובלת מתיסמונת כאב מבוא הערייה. בהקשר לאפשרות זו פני למרפאה למחלות העריה והלדן שקיימת בכל מרפאה גינקולוגית גדולה בקהילה או במרפאות החוץ של בתי החולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו