מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה באיבר המיןאני10/01/2011
שלום,
כתבתי פה בעבר על כך שאני מרגישה צריבה באיבר המין (לא ביחסי מין) בזמנים לא קבועים ולא מוגדרים.
אתם נתתם השערה שבגלל שלי ולבעלי אין ניסיון מיני רב יכול להיות שזה קשור לחדירה מוקדמת מדי- אבל זה מופיע גם כשהחדירה היא "קשה" קצת וגם כשממש לא.
רופאת הנשים שלי שלחה אותי לבדיקת משטח- שיצאה תקינה.
הייתי אצל רופא מומחה בתחום זיהומים בנרתיק והוא טען שמדובר במקרה בו תחושת הצריבה לא ידועה ואין הרבה מה לעשות חוץ מטיפולים נגד כאב ולהמתין עד שיפסיק הכאב מעצמו (הוא אמר שבאיזשהו שלב הוא מפסיק גם בלי ידיעה מתי).
הוא נתן לי טיפול במשחת עזרקאין שעזרה לי מעט ואף גרמה להפסקת הכאב כמעט לחלוטין.כך שניסיתי להפסיק את המשחה בהדרגה אך אז הכאב חזר.(השתמשתי במשחה כשלושה חודשים) והמשחה כבר לא עזרה לי.
כשחזרתי לרופא, כבר הייתי בהריון (שבוע 9+ 2) ולכן הוא אמר שאין מה לעשות כי עכשיו זה ללכת לטיפול במרפאת כאב- שזה אסור בהריון.
הכאב מתגבר כל יום ואני ממש לא יודעת מה לעשות! אני מתקשה ללכת לעבודה ולתפקד בכלל.
האם יכול להיות שזה באמת דבר כזה- פתאום בלי סיבה מתחיל לצרוב? ואין מה לעשות נגד זה? בהריון או לא בהריון?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה באיבר המין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/01/20111. יחסי מין מוקדמים - הכוונה היתה מוקדמים עבורך ולא עבור בן הזוג. נדרש "משחק מקדים" ליצור מוכנות פיסית של הנרתיק ליחסי מין: הרפיית שרירים, גודש בכלי הדם (בעיקר של הקליטוריס) והפרשה של בלוטות הנרתיק לסיכוך.
2. יתכן שאת סובלת מתיסמונת כאב מבוא הערייה. בהקשר לאפשרות זו פני למרפאה למחלות העריה והלדן שקיימת בכל מרפאה גינקולוגית גדולה בקהילה או במרפאות החוץ של בתי החולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?