גרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרדת
    an
    16/01/2011

שלום , לפני כחודש התגלתה מחלת הגרדת במשפחת אחיו של בעלי .
    יש לציין כי הילדים של האח היו נמצאים הרבה בבית של חמותי וגם אנחנו והתינוק היינו שם הרבה
    רק כחודש בערך הרופא אבחן את הבעייה ( כאשר הבעייה התחילה לפני כחודשיים )ומאז הם הפסיקו להגיע לבית של חמותי .
    לפני יומיים , התחיל אצלי גרד באיזור מעל ירכיים ( בקו של התחתון בערך ) זה גרד בלבד אין סימנים על העור אבל אני נורא בלחץ , אני פוחדת מאוד שמדובר בגרדת ולי יש תינוק בן 7 חודשים שאני מניקה גם . האם גרד מקומי יכול להעיד על גרדת , מה הסימנים לגרדת , אני יודעת שאצל משפחת בעלי הדבר מאופיין בנגעים , פצעים , כל אחד במקום אחר .
    התור לרופא רק בעוד שבוע
    אודה לקבלת הסבר מאוד לחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרדת

הוספת תגובה

• גרדת - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    17/01/2011

הנגעים שראית אכן מתארים גרדת אך כדאי שהאבחנה וההצעה הטיפולית יבצע רופא עור לאחר בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום המשך

ani
    17/01/2011

תודה על התגובה , אך נירא לי ששאלתי לא הובנה כראוי . לי אין נגעים וסימנים ( תיארתי מה היה למשפחה של בעלי כשנדבקו לא לי ) , אצלי רק מגרד בעור והיום למשל פחות מאתמול , אני מצליחה לישון בלילה והגירודים זה בקו התחתון . האם גרד מקומי בלבד ללא הפרעות שינה יכול להעיד על גרדת . מתמונות באתרים השונים ראיתי שהגרדת מלווה בנגעים ופצעים ולי אין כלום על העור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו