גירוד מציק ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד מציק ברגל
    גיא
    16/01/2011

כבר שנים שיש לי גירוד מציק במרכז כף רגל שמאל. הגירוד מציק בעיקר בלילה (כנראה מהסיבה שאז כף הרגל חשופה), וכמעט שלא מורגש ביומיום, והתחושה היא שזהו גירוד פנימי, ז"א זה מרגיש ונראה שזה מגיע משכבה פנימית יותר. ויזואלית כמעט שלא רואים במקום הגירוד סימנים מיוחדים מלבד סימני צריבה על העור לעיתים כתוצאה מהגירוד, אך כשנוגעים במקום ניתן להרגיש בשתי בליטות קטנות פנימיות מתחת לשכבת העור, מעין יבלות.

במשך השנים הייתי אצל מספר רופאים כולל אורטופד, אך אף טיפול לא עזר. לפעמים הטיפול עוזר קצת בהתחלה אך חוזר שוב. הטיפולים שניתנו עד כה: משחות מסוגים רבים נגד פטריות (ניתנו ע"י רופא משפחה. רופאי עור לא זיהו את הבעיה כפטרת, ולאחרונה רופאת עור שללה לקיחת דגימה למעבדה כשהצעתי זאת). רופא עור אחד המליץ לי ללכת לאורטופד שרשם לי מדרסים. גם הפתרון הזה עזר מעט בהתחלה, אך חזר מייד. רופאה נוספת נתנה לי לנסות משחה נגד יובש (יולקטין 30%), שוב ללא הטבה.

אודה מאוד על חוות דעתכם בתקווה לפתור את הבעיה.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד מציק ברגל

הוספת תגובה

• גירוד מציק ברגל - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    17/01/2011

ללא בדיקה ואבחון אין ביכולתי לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו