נקודות כהות על האשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות כהות על האשכים
    Z
    20/01/2011

שלום, מזה כמה זמן יש לי נקודות כהות אפשר לומר אפילו אדומות על האשכים. ויש אחת כהה ממש על קצה הפין. רציתי לדעת ראשית האם זה משהו רציני, האם ניתן להסרה-ופעם אני זוכר שנתנו לי ורומאל, אני לא זוכר רק האם זה עבור הנקודות או למשהו אחר. בכל אופן הנקודות הן קטנות חלק מהן אדומות וחלק יותר כהות. תודה על העזרה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות כהות על האשכים

הוספת תגובה

• נקודות כהות על האשכים - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/01/2011

באנשים עם נטיה תורשתית מתפתחים עם השנים נגעים כהים על עור כיס האשכים, שמורכבים מרקמת כלי דם נימיים ותאי אפיתל עור (אגיוקרטומות).
    לצערי התיאור יכול להתאים גם לאפשרויות נוספות שמשמעותן חמורה יותר מהמשמעות האסתטית של האנגיוקרטומות ולכן אני ממליץ לך לפנות בהקדם לבדיקת רופא עור לאיבחון טיב הבעייה והמלצות להמשך הניהוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהקשר לתגובתך...

Z
    24/01/2011

ראשית אני מודה על ההיענות ועל התגובה. זכור לי שפעם כשהייתי אצל רופא עור בקשר ליבלת על בסיס הפין הוא הביא לי את התכשיר "ורומאל". וכששאלתי אותו לגבי הנקודות האלו-הוא אמר שזה שום דבר. ולשים את החומר רק על היבלת. אז האם אלו באמת רק נימים כפי שציינת? או שממש צריך לגשת ולהבדק שוב. פשוט לא אוהב כלכך את התהליך והזמן עד לבדיקה מאחר וזה לוקח המון זמן. תודה רבה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו