מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרוד ואקזמה בכפות הידייםרבקה27/01/2011
בוקר טוב
יש לי אקזמה בכפות הידיים כבר כמעט שנתיים
ולא מוצאים לזה פתרון
א. ברצוני לשאול אם יש פתרון לזה?
ב. הייתי מאד רוצה לדעת אם למישהו/י היה דבר כזה ועבר לו?
אשמח מאד לעזרה מכל גורם.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
רבקה30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיפול במחלות עור
גיא30/01/2011הדבר הכי חשוב הוא לא למרוח משחה סטירואידית גם אם הרופא חתם לך על מרשם
הסטירואידים יהפכו את האקזמה למחלה אחרת ( את תמשיכי בטעות לקרא לה אקזמה )
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא צודק!!!
gb,17/02/2011אני 12 שנה נתנו לי משחות סטרואידיות ובואי תראי איך שאני סובלת היום!!!
אין תרופה לנזק שהן יצרו לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות עלומות....
מיקי17/02/2011בפורום מטעם...גיא אינם תמימות כמו שנראה...אלא המלצה מוסוות,זולה לטעמי .אינני מבינה מדוע הוא מסתובב פה ,הרי הוא חסיד הרפואה המשלימה,או שמא בעל אינטרס להכפיש את רפואת העור.או ממליץ בשכר, מה שבטוח תמימות אין כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרוד ואקזמה בכפות הידיים - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/01/2011רבקה שלום רב,
כדי למצוא לבעייתך פיתרון יש קודם לכן לבצע אבחנה נכונה: האם מדובר באמת באקזמה או אולי בפטריות או בפסוריאזיס. אם אכן מדובר באקזמה, יש לברר את הסיבה לכך. מומלץ לעשות פץ' טסט על ידי אלרגולוג. לאחר קבלת התוצאות ניתן יהיה לטפל באמצעות טיפולים מקומים אפקטיבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בסטירואידים הם קללה לא תרופה
ברוך17/02/2011מלבד משחות סטירואידיות שדופקות את העור וגורמות לנזק איום
אלו אותם משחות עם אותם מרכיבים אך בשמות של יצרנים שונים
על איזה טיפולים אתה מדבר ?
פרט לנו .
האם יש משחות שאינן מכילות סטירואידים והן יעילות לטיפול במחלות עור דלקתיות
ואם כוונתך לאלידל ופרוטופיק הן פשוט בדיחה קלה לעור וחסרות אפקט.
כמה דוגמאות למשחות סטירואידיות עם שמות שונים שהחולה כאילו מקבל תרופות שונות.
בטאקורטן = יומובט
דיפרוסאליק = בטאקורטן
טרידרם = בטאקורטן
טבעדרם = נרידרם
ומי שימרח דרמובט יהפוך לאומלל וגרום לעצמו נזק ובכי.
ככה בעצם יוצרים מראית עין של טיפול בתרופות שונות.
מזל גדול שיש אינטרנט שחושף את הנזקים האיומים שגורם
הטיפול הסטירואידי המקולל רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נותנים סטירואידים בכלל
ערן18/02/2011גם אני קבלתי טבעקוטן לסבוריאה בפנים
שרק החמיר לי מאד את המצב.
למה בכלל מרשים שימוש בסטירואידים כשהנזק ידוע מראש.
אשמח לתשובה מהרופאים של הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)