מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליקוליטיס ברגליים ובידייםפ. ריברה30/01/2011
שלום,
אני בן 26, מזה כ10 שנים סובל מפצעונים ע"ג השערות ברגליים ובידיים. רוב הפצעונים (בדר"כ 10-20 בכל רגל) נמצאים באיזור הירכיים ומופיעים בכל השנה, בעיקר בקיץ. הזעה גורמת להחמרת הבעיה.
במהלך השנים קיבלתי את הטיפולים הבאים אצל רופאי עור:
1. משחות אנטיביוטיות שונות או אנטיביוטיקה לטווח קצר (שבוע-שבועיים) - שיפור לתקופה קצרה
2. ניקוי יום-יומי של האיזורים הנגועים באמצעות Dermax / Cetaphil / סביעור - שיפור קל מאד
3. נטילת מינוציקלין 100 למשך כחצי שנה - גרם לירידה של 20-30% בפצעים
הטיפול האחרון שהוצע אצל רופא עור הוא שימוש ברואקוטן (לא התחלתי בטיפול)
בשנה שעברה טיילתי תקופה ארוכה בחו"ל ולהפתעתי הפצעים כמעט נעלמו. ההבדל היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא אקלים קר ויבש (בארץ אני גר באיזור החוף).
האם יש טיפול אחר שניתן לנסות מלבד נטילת רואקוטן? אולי שינוי בתזונה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטיס
שירה31/01/2011תחפש בגוגל - פוליקוליטיס
יש את האתר למחלות עור שעוסק בכך.
אני מטופלת אצלו בגלל בעיה דומה עם אותו סיפור
ובנתיים המצב מעולה.
של מחזורים אין סופיים של אנטיביוטיקה שהתישה אותי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור
פ. ריברה31/01/2011מטופלת אצל מי?
את יכולה לתת קישור לאתר שציינת?
חיפוש בגוגל הוביל אותי להודעה שלך...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליקוליטיס הטיפול
שירה01/02/2011תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר של המטפל זה לא ממש קשה למצא.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?