אטופיק דרמטיטיס וכתמים לבנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס וכתמים לבנים
    דניאלה
    06/02/2011

שלום רב
    אני בכיתה יב' ולפני כשנה הופיעו אצלי כתמים בולטים, אדומים ומגרדים מאחורי הברכיים.
    לא בדיוק התייחסתי ולאחר שטסתי לפולין שם המזג אוויר היה קר ויבש כל רגליי נתמלאו כתמים עגולים אדמומיים, יבשים ומגרדים.
    לאחר בדיקה הסתבר שמדובר באטופיק דרמטיטיס.

כיום, לאחר כשנה, כל רגלי מלאות כתמים לבנים , כבר לא יבשים ומגרדים ולא בולטים או אדומים. נראה כמו צלקות בשל הכתמים שהופיעו בפולין בהם לא טיפלתי.

אני משתמשת בכדורי אריוס במקרים של גרד ובקרם גוף של ווזלין אינטנסיב רסקיו ללא בושם, בנוסף מורחת גם צטרומקרוגול.

אך הכתמים הלבנים נשארים. כיצד ניתן להעלים אותם? משחה או שיטה טיפולית מיוחדת?
    עניין האסתטיקה מפריע לי מאוד בעיקר בשל הקיץ הקרב (בקיץ הקודם הלכתי עם מכנסיים ארוכים בלבד דבר שהיה בלתי נסבל בחום והלחות הישראליים).

בבקשה מצאו לי פתרון!!
    תודה מראש
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כנראה ויטיליגו

גיא
    07/02/2011

אני מדבר מנסיון כחולה ויטיליגו גם ברגליים.
    במידה והתפתח אצלייך ויטיליגו אז למעשה אין כל דרך לטפל בו ולהחזיר את המצב לאחור.
    המחלה בקיצור היא בלתי הפיכה למרות שתשמעי עיצות כמו פוטותרפיה ועוד כהנה עיצות לחולה החדש .

מצער אך זה מה שיש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו