שאלה על מינוציקלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על מינוציקלין
    דניאל
    13/02/2011

אני כנראה מתחיל לקחת את הכדורים האלה לתקופה של 3 חודשים 100 מ"ג ביום - לטפל באקנה

1. האם הכדורים האלה כמו הריאוקוטן מייבשים את העין? כי אני מרכיב עדשות מגע ואני רוצה לדעת.

2. האף שלי מפריש המון נקודות לבנות שומנים כאלה וכל פעם אני משפשף במקלחת וזה יורד אבל חוזר אחרי כמה ימים - האם המינוציקלין יעזור\יחמיר תופעה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על מינוציקלין

הוספת תגובה

• שאלה על מינוציקלין - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    17/02/2011

שלום דניאל,
    להלן שאלותיך ותשובותי:

1.
    שאלתך: האם הכדורים האלה כמו הריאוקוטן מייבשים את העין? כי אני מרכיב עדשות מגע ואני רוצה לדעת.
    תשובתי: לא
    2.
    שאלתך: האף שלי מפריש המון נקודות לבנות שומנים כאלה וכל פעם אני משפשף במקלחת וזה יורד אבל חוזר אחרי כמה ימים - האם המינוציקלין יעזור\יחמיר תופעה זו?
    תשובתי: מינוציקילין משפיע כאנטיביוטיקה על אוכלוסיית החיידקים המשגשגים בבלוטות החלב הפעילות מאוד במחלת האקנה וכן מפחית דלקת באופן קל ולא ספציפי (בלי קשר להשפעתו על החיידקים). התרופה אינה משפיעה על מידת הפרשת החלב של עור הפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו